Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’in zirvede olduğu listede Demet Özdemir’e sosyal medya şoku! Ece Yaşar’a sırasını kaptıracak!

Hande Erçel’in zirvede olduğu listede Demet Özdemir’e sosyal medya şoku! Ece Yaşar’a sırasını kaptıracak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en çok konuşulan, dikkat çeken, başarılı performanslarıyla dizilerde rol alan popüler iki ismi Demet Özdemir ve Hande Erçel. İki oyuncunun dizileri de hayranları tarafından heyecanla izlenirken, sosyal medyada da yine benzer bir ilgi sürüyor. Erçel ve Özdemir’i aynı kategoride yarıştıran mesele ise sosyal medyadaki ölçümler.

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümlemesi yapan DigiLup isimli servisi, düzenli olarak gelen iletiler üzerinden sosyal medyanın en’lerini ortaya koyuyor. Kategorilerden birisi de kadın oyunculara gelen iletilerle oluşmakta.

Sen Çal Kapımı isimli Fox TV’nin romantik komedi dizisinde oynayan Hande Erçel, zirveyi uzun süredir kimselere bırakmıyor. Dizisi her ne kadar yayınlandığı gün birinci olamasa da oyuncu, popülerlik konusunda büyük bir fark atmakta diğer ünlü isimlere.

Hande Erçel'in zirvede olduğu listede Demet Özdemir'e sosyal medya şoku! Ece Yaşar'a sırasını kaptıracak! 8

Listedeki oyuncuların aldıkları ileti sayıları birbirlerine yakın olsa da Hande Erçel, ciddi bir çalım atıyor! Zira en yakın rakibi olan Demet Özdemir ile aralarındaki fark, durumu daha net ortaya koymakta.

Demet Özdemir, Erkenci Kuş’un ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranda. tv8’deki dizide rol alan oyuncunun sosyal medyada paylaştıkları ilgiyle takip ediliyor ama görünen o ki Hande Erçel kadar popüler değil!

Demet Özdemir’e gelen 80 bin 300 iletiye karşılık Hande Erçel’in 202 bin 100 ileti alması, durumu net bir şekilde ortaya koyuyor!

Bunun yanı sıra Demet Özdemir’in hemen arkasındaki isim ise Ece Yaşar. Oyuncu, Çukur dizisindeki Karaca karakteri ile pek çok ismi geçerek bir kaç haftadır 3. sırayı kimseye bırakmıyor.

Geçtiğimiz hafta elde edilen veriler neticesinde listenin 3. sırasında yere almaya devam eden Yaşar’ın Demet Özdemir’in aldığı ileti sayısından 2 bin 300 daha az olduğu görülüyor. Bu küçük fark da gösteriyor ki Ece Yaşar’ın Özdemir’i her an geçme potansiyeli var!

İlk 10’a giren isimleri aşağıda görebilirsiniz…

Hande Erçel'in zirvede olduğu listede Demet Özdemir'e sosyal medya şoku! Ece Yaşar'a sırasını kaptıracak! 9