Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisinin Cevdet’i Yıldıray Şahinler yeni rolünü çok sevdi!

Akıncı dizisinin Cevdet’i Yıldıray Şahinler yeni rolünü çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -1990’lı yıllardan itibaren televizyon dizilerinde yer almakta olan Yıldıray Şahinler, bugüne kadar birbirinden farklı birçok yapımda boy gösterdi. Genellikle kötü adam karakterleri ile tanınan oyuncu, akılda kalıcı birçok role sahiptir.

Yıldıray Şahinler, Elveda Rumeli dizisindeki Cenap karakterinden tutun da İçerde’de canlandırdığı Alyanak Hasan ve Ufuk Tefek Cinayetler’deki Mehmet’e kadar yer aldığı tüm projelere büyük katkı yapmış bir isimdir. Son olarak 2019 yılında Ferhat ile Şirin dizisinde izlediğimiz oyuncu, 1 yıllık aranın ardından da Akıncı dizisiyle atv ekranında yeniden izleyicilerle buluştu.

Yıldıray Şahinler, yeni dizisinde Cevdet karakterine hayat veriyor. Oyuncu, karakterinin iyi ya da kötü olarak adlandırılamayacağını belirtiyor. Dizi TV programına konuşan oyuncu, karakterin normal yaşamda birçok örneği bulunan ve iyi ile kötü yanları olan bir insana çok benzediğini belirterek, fanstastik bir dizide yer almasına rağmen gerçekçi bir karaktere hayat verdiğini ima etti.

Kötü karakterleri oynamaktan hiç korkmadığını belirten Şahinler, “Hem iyi hem kötü yanları olan hem doğruları hem yanlışları olan insan hepimiz gibi hakiki insan oluyor.Çok renkli, çok değişik bir karakter. Bugüne dek oynadıklarımdan çok farklı. Seyircinin de ilgisini çekecek sürprizlerle dolu bir adam” açıklamasında bulundu.

Akıncı dizisinin 15 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 3. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Yine çok etkileyici ve aksiyon dolu sahneler izleyicileri bekliyor. Yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detayları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.