Ana sayfa Güncel Haberler Akıncı dizisinin Beste’si Müge Boz senaryodan çok etkilendi!

Akıncı dizisinin Beste’si Müge Boz senaryodan çok etkilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Akıncı dizisinin ilk iki bölüm deneyimi biraz farklı oldu. İlk bölüm büyük ilgi gördü ve izleyicileri ekran başına kilitledi. Ancak ikinci bölümde ciddi bir düşüş yaşandı ve bu durum da moralleri bozdu. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı dizisinin ilerleyen bölümlerinin sonuçları da merakla bekleniyor.

Müge Boz dizi setlerinde en son Kayıtdışı ile 2017’de izleyici karşısına geçmişti. Sonrasında kızı Vina’ya hamile kalması ve 2019 yılının Kasım ayında da kızını dünyaya getirmesi nedeniyle 4 yıla yakın süredir dizi setlerinden uzakta durmaktaydı.

atv’nin Akıncı dizisi için teklif gelince ve senaryoyu da okuyunca çok etkilenen oyuncu, yeniden dizilere Akıncı ile dönmeye karar verdi. Dizi TV programına konuşan Boz, röportaj sırasında bile çok heyecanlıydı ve kelimeler adeta ağzına dizilmişti. Oyuncu, “Senaryoyu okurken, bir yandan da onun çekildiği zaman ve izlerken nasıl olacağını da gözümde canlandırmaya çalışıyorum. O aksiyon sahneleri beni çok etkilemişti. Çok şaşırmıştım, çok sevilmiştim” diye konuştu.

Ağustos ayından bu yana titiz bir çalışma yürüten dizi ekibi, bir hayli yol kat ettikten sonra bölümler ekrana gelmeye başladı. En az 3-4 bölümlük stok ile ilerleyen Akıncı dizisi için çok titiz çalışmakta olduklarını anlatan Müge Boz, şunları söyledi:

“Her şeyin ince elenip sık dokunduğu, bütün o aksiyon sahnelerinin gerçekten hakkının verildiğini gördüğüm bir projenin içinde yer aldığım için mutluyum.”

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.