Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı’dan ayrılanlar 3’e çıktı! Bir ünlü isim, Bir Zamanlar Çukurova’ya katıldı!

Akıncı’dan ayrılanlar 3’e çıktı! Bir ünlü isim, Bir Zamanlar Çukurova’ya katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu 20 bölüm süren Akıncı final olması beklenirken, devam ettirilen dizilerden birisi oldu.Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin başrolündeki dizinin yeni döneminde neler yaşanacağı net olarak bilinmiyor. Ancak bilinen gerçek dizinin önemli isimleri bir bir ayrıldı ve farklı yapımlara geçti.

Tolga Tekin, Dünya Hali isimli TRT 1 dizisinin kadrosunda yer alıyor. Yılmaz Bayraktar ise Son Yaz isimli Fox TV dizisine geçiş yaptı. Akıncı dizisinde Kemal karakterini canlandıran Erkan Bektaş’ın da ayrıldığı ortaya çıktı.

Dizideki etkili performansı ile göz dolduran Erkan Bektaş, atv’nin bir başka dizisine geçiş yaptı. Adana’da çekimlerine başlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni döneminde artık Erkan Bektaş’ı da izleyeceksiniz.

Akıncı'dan ayrılanlar 3'e çıktı! Bir ünlü isim, Bir Zamanlar Çukurova'ya katıldı! 7

İbrahim Çelikkol’un hikayeye çok güçlü bir şekilde giriş yapacağı Bir Zamanlar Çukurova’dan Kerem Alışık ile Hande Soral ikilisinin ayrılacağı ortaya çıkmıştı.

Dizinin kadrosuna yeni katılan Erkan Bektaş’ın da hikayede nasıl konumlanacağı merakla bekleniyor.atv’den yapılan açıklamada Bir Zamanlar Çukurova’nın 9 Eylül perşembe günü 103. bölümü ile dördüncü sezona başlayacağı duyuruldu.