Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan’ın yeni dizisi belli oldu!

Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan’ın yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon final yapan TRT1 dizisi Benim Adım Melek büyük bir ilgi görmüştü. Başrolde Kutsi ile Nehir Erdoğan yer aldı ve 2 sezon süren macera büyük bir dram hikayesini yansıttı.

Nehir Erdoğan, dizinin finalinin ardından bir süre dinlenme fırsatı buldu. Yeni dönem için birçok dizi teklifi alan ünlü oyuncu, sonunda kararını verdi. O3 Medya tarafından hazırlanan yeni polisiye dizi Suçlu’nun erkek başrolü için Erkan Petekkaya ile anlaşma yapılmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre kadın başrol için ise Nehir Erdoğan ile anlaşma tamamlandı. Star TV ekranında yayınlanacak olan Suçlu dizisinin başrolünde Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan ikilisini göreceksiniz.

Benim Adım Melek'ten sonra Nehir Erdoğan'ın yeni dizisi belli oldu! 7

Dizi hayranlarını çok etkilemesi beklenen dizinin hazırlıkları titizlikle devam ediyor. Petekkaya, emniyet amiri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncu, en son geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde Sadi isimli bir mafya karakterine hayat vermişti.

Şenol Sönmez yönetmen koltuğunda oturuyor. Erkan Petekkaya ile Songül Öden’in bu dizide buluşması gibi bir düşünce vardı. Ancak gelen haberler rolün Nehir Erdoğan’a verildiğini gösteriyor.

Suçlu, yeni sezonda Star TV’nin en etkili dizilerinden birisi olacak.