Ana sayfa Dizi Haberleri Aklın yolu bir! Kanal D, Hekimoğlu dizisinin gününü belirledi!

Aklın yolu bir! Kanal D, Hekimoğlu dizisinin gününü belirledi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yeni sezonun en önemli yapımlarından birisi olarak gösterilen Hekimoğlu dizisi için gün sorunu vardı… Kanal D’nin planına göre ya perşembe günü ya da hafta sonu yayınlanabilecekti. Eğer Perşembe yayınlansa Mucize Doktor dizisi ile rakip olacaktı. Ancak Kanal D, Salı akşamları izleyicilerle buluşan Azize dizisinin düşük reytingleri sonrasında önemli bir karar verdi.

Azize dizisi Cumartesi günlerine alında. Hekimoğlu dizisi de Salı akşamları yayınlanacak. Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çocuk dizileri ile rekabet edecek olan Hekimoğlu’nun başlama tarihi de belli oldu. Yeni hastane dizisi Hekimoğlu 17 Aralık Salı günü saat 20.00’de ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hekimoğlu 1. Bölüm 3. fragmanı da yayınlandı.Videodan yeni bölüm görüntüleri izleyebilirsiniz. Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın olduğu Hekimoğlu 17 Aralık Salı 20.00’da Kanal D’de başlıyor!

Yayınlandığı bütün ülkelerde reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesi yaratan House M.D. dizisi, Hekimoğlu adıyla yakında Kanal D’de başlıyor! Dizi dünyasının unutulmaz karakteri Dr. House’u Timuçin Esen canlandırıyor.

Hekimoğlu 17 Aralık Salı 20.00’da Kanal D’de başlıyor!