Ana sayfa Dizi Haberleri Azize dizisinin günü değişti! Kanal D şimdilik diziyi kurtardı!

Azize dizisinin günü değişti! Kanal D şimdilik diziyi kurtardı!

tarafından ker_def

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak ekrana sürülen Azize dizisi, ilk 3 bölümü ile reytinglerde pek de beklenilen bir başarı sergileyemedi. Azize dizisinin Salı günü ilerleyemeyeceğini gören Kanal D, önemli bir değişiklik adımına imzasını attı. Hekimoğlu dizisini 17 Aralık Salı günü başlatma kararı alan Kanal D, Azize dizisine de Cumartesi günlerine kaydırdı. Azize dizisinin yeni bölümünü artık yeni gününde izleyeceksiniz.

Azize 4. Bölüm Fragmanı yayında! Balkan’ın uyanmasıyla Alpanlar karışıyor, Kartal ailesiyle karşı karşıya geliyor! Azize yeni gününde, 14 Aralık Cumartesi 20.00’da Kanal D’de! Yeni gününde Azize ne yapabilir belli değil, ancak kanalın diziyi şimdilik kurtardığı ortada. Ateş çemberi olan Salı gününden daha rahat olan hafta sonuna çekmesi doğru bir karar.

Kartal artık iyiden iyiye Azize’nin bir sır sakladığını anlar. Azize evden gitmek istediğini söylese de Kartal buna inanmaz. Azize’nin o evde kalmak için iyi bir sebebi olduğuna emindir.

Balkan ise herkesin ortak problemidir. Bir kısım Balkan’ın uyanmasını istese de diğer kısım Balkan’ın sorun olacağını düşünür. Zira Balkan uyanırsa İskender’in isteğiyle Alpanların başına o geçecektir. Balkan, uyanır ve Azize için büyük tehlike şimdi başlar. Balkan, kendisini bıçaklayanın Azize olduğunu söyleyecek mi?

Azize yeni bölümüyle, yeni günü 14 Aralık Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!

Yapım: Süreç Film
Yapımcı:
İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu

Yönetmen: Volkan Kocatürk
Hikaye: Emre Özdür, Başar Başaran
Senaryo: Emre Özdür, Başar Başaran, Meryem Gültabak
Görüntü Yönetmeni: Metin Turguç
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Müzik: Tuna Hizmetli

Oyuncular: Buğra Gülsoy (Kartal), Hande Erçel (Azize), Mustafa Yıldıran (Balkan), Mustafa Avkıran (Barbaros), Duygu Sarışın (Asya), Selen Öztürk (Tuna), Tugay Mercan (Okan), Başak Daşman (Yıldız), Çetin Sarıkartal (İskender), Orhan Kılıç (Adnan), Cenk Kangöz (Osman), Serkan Altıntaş (Yaman), Asuman Çakır (Aynur), Ufuk Şen (Hasan), Ceylan Batı (Ceyda), Zeynep Kızıltan (Gül),  Efekan Can (Kuzey), Galip Erdal(Cevat), Taha Baran Özbek (Yiğit)