Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisi için olumsuzlukları artıran tablo!

Akrep dizisi için olumsuzlukları artıran tablo!

tarafından ker_def

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği ‘Akrep’, 8 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de on yedinci bölümüyle STAR TV’de izleyicilerle buluşacak. Büyük bir iddia ile başlayan dizide Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisi güçlü oyunculuk performansları ile göz dolduruyor. 26 bölüm garantisi ile ekrana geldiği belirtilen dizinin reytingleri ise pek de iyi değil… Star TV’nin gün değiştirme kararı sonrası kemik izleyicisinin önemli bir bölümünü kaybeden dizi, bir türlü toparlanamadı.

Akrep dizisinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen bir izleyici kitlesi de var. Ancak perşembe rekabeti artık çok zorlaştı. Bir Zamanlar Kıbrıs’tan sonra şimdi de Camdaki Kız dizisi geliyor. Yeni dizilerle birlikte izleyiciler için birçok seçenek var. Bu durumun Akrep dizisi adına olumsuzlukları artırması bekleniyor. Peki dizinin 17. bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar ve fragman:

Merve, Aras sayesinde Ahmet’in elinden kurtulurken, bu defa Ayşem, Ferda’yı görmeye geldiği sırada saldırıya uğrar. Ahmet, haberi alınca Ayşem’in kaldırıldığı hastaneye koşar. Hastanede Ahmet’in karşısına ailesini ondan korumak için her şeyi yapmaya hazır Perihan dikilir. Kızı Ayşem’den ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyen Ahmet, Ayşem’e saldıranın cezasını en ağır şekilde keser.

Perihan, Can’ın babasının Aras olduğunu öğrenir. Aras’la hesaplaşmasını bir kenara bırakarak başındaki en büyük dert olan Ahmet’in ipini çekmek için Aras’a anlaşma teklif eder. Aras’ın mükafatı oğlu Can’a kavuşmak olacaktır. Perihan’ın hiç hesaplayamadığı şey ise torunu Şahin’in yapacaklarıdır.

Hakan, Duru ve Aras’ın öpüşmesinin görüntülerini ele geçirir ve görüntüleri Şahin’e karşı şantaj malzemesi olarak kullanır. Hakan, bu sayede Şahin’den para koparacağını düşünürken işler hiç de planladığı gibi gitmez. Şahin’in Hakan’la arasındaki çatışma herkesin hayatını kökünden değiştirecektir.