Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, kafelere gidenlere ‘salak’ diyerek büyük tepki çekti!

Kerem Bürsin, kafelere gidenlere ‘salak’ diyerek büyük tepki çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs yasaklarının gevşetilmesinin ardından, uygun illerrde kafe ve restoranlar müşteri almaya başladı…Bu durum birçok kişi için bir rahatlama fırsatı yaratırken, bu işletmeler için de hayatta kalma adına önemli bir karardı. Bu işletmelerde çalışanlar da işlerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyaydı…

İşte böyle çetrefilli ve çok yönlü sorunların olduğu bir ortamda Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncularından Kerem Bürsin’in instagram’dan yaptığı canlı yayındaki sözleri büyük tartışma yarattı. Hande Erçel ile birlikte dizi hayranları ile canlı yayında buluşan Kerem Bürsin, kafelere giden vatandaşlar için “salak” ifadesini kullandı.

Kerem Bürsin, aynen şu şekilde konuştu: “Bu kafelere gidiyorsunuz ya, maskelerinizi çıkartıyorsunuz ya, afedersiniz de salaksınız. Özür dilerim, salaksınız. Ailenizi, insanları bi düşünün.”

Ünlü oyuncunun bu sözlerine tepki gösterenler ise twitter ortamında “haddinibilkerembürsin” etiketi açarak tepkilerini dile getiren yorumlar yaptı.

Kimi hayranlar Kerem Bürsin’i savunurken, kimileri ise bu durumda dizi çekimlerinde bulunmanın da normal olmadığı göndermesi yaptı.

10 Nisan Cumartesi günü sezon finali yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisi, Haziran ayında yeniden ekranlara dönüş yapacak. Bu bilgiyi de iletmiş olalım.