Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinde bir sır daha ortaya çıktı!

Akrep dizisinde bir sır daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının dram odaklı yapımlarından olan Akrep, perşembe akşamları izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin hikayesinde dramın ağırlığı artsa da bunun reytinge yansıması pek de olumlu değil. Dizi, gün değişikliği sonrası yaşadığı kaybı bir türlü düzeltemedi.

Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı Akrep dizisinin 16 bölümü geride kaldı. Dizinin 17.yeni bölümü de 8 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak ve neler olacağı da merakla bekleniyor. 26 bölüm yayın garantisi alarak ekrana geldiği konuşulan dizinin en 10 bölümünün daha kaldığı değerlendirmeleri yapılıyor.

Star TV’nin bu sezon diziler konusunda beklentilerin altında kaldığı gerçeği ortada ama Akrep hikayesi ve oyunculuk performansları ile daha iyisini hak ediyor. 17. bölüm fragmanında bir sır da ortaya çıktı. Ferda, kızı Ayşem’i neden herkesten saklamış bunu öğreneceksiniz. Fragmana yansıyan detaya göre eski eşi Ahmet’ten korumak ve ondan saklamak için Ayşem’i herkesten gizleyen Ferda, sonunda bu sırrın açığa çıkmasına engel olamadı.

Ferda ile Ahmet arasındaki çatışma sürerken, Perihan da yeni planlar kuruyor. Akrep dizisinin 8 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak 17. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.