Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinde dram ve ihanet var ama kamera arkasında çok farklı bir dünya yaşanıyor!

Akrep dizisinde dram ve ihanet var ama kamera arkasında çok farklı bir dünya yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV’nin yeni dizilerinden birisi de Akrep. İlk fragmanı geçtiğimiz gün yayınlanan dizi büyük merak uyandırdı. Özellikle Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakteri ile reytingleri sallayan Evrim Alasya’nın başrolde yer alması büyük dikkat çekti.

Bir başka dikkat çeken önemli detay ise yıllar sonra Demet Akbağ’ın bir dizi projesini kabul etmesi oldu. Menajerimi Ara’da konuk oyuncu olarak izlediğimiz Demet Akbağ, çok uzun yıllar dizilerde yer almamıştı. Evrim Alasya ile Demet Akbağ’ın başrolünde olduğu Akrep dizisi de sırf bu iki isim nedeniyle bile çok dikkat çekti.

Akrep Yapimciligini 1441 Productions,in yapimciligini Irfan Sahin’in ustlendigi “Akrep dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Kamera arkasında neler yaşandığı ile ilgili detaylar da yayınlanan videoda ortaya döküldü.

İhanetin, Lanetin, aşkın ve anneliğin savaşı olan Akrep dizisinin hikayesinin dram içerdiğine bakmayın, sette oyuncular büyük bir neşe ve keyif ile çekimleri sürdürüyor.

Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu Akrep dizisinin çekimlerinden kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Videodan izleyebilirsiniz.

Erkan Birgören’in senaryosunu yazdığı, Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği dizinin merak uyandıran kadrosu da yıldızlar ve yıldız adayı isimlerle dolu!

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı ‘Akrep’te, geleceğin çok konuşulacak isimleri olmaya aday Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz’ın yanı sıra Demet Gül rol alıyor.

Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ile yakında STAR TV’de…