Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin Çocukluk dizisindeki yeni karar herkesi etkileyecek!

Fox TV’nin Çocukluk dizisindeki yeni karar herkesi etkileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Cuma akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Çocukluk dizisinin ilk 8 bölümlük hikaye performansı ve oyunculuklar son derece başarılı olsa da reytingler buna uygun şekilde ilerlemedi. İyi bir başlangıç yapmasına rağmen Çocukluk dizisi, sonrasında izleyici kaybetmeye başladı.

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde sorun olmasa da 6. bölümde yaşanan Ayşegül – Mahir öpüşmesi ve bu iki karakterin aşka doğru ilerlemesinin izleyiciler tarafından rahatsızlık yaratması da bu düşüşte etkili olabilir.

4 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan 9. yeni bölümünde Burcu Özberk’in canlandırdığı Ayşegül karakterinin alacağı karar, hikayedeki herkesin hayatlarını etkileyecek. 9. bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

İşte Çocukluk dizisinde bu hafta yaşanacaklarla ilgi tüm detaylar: Mahir’in kızı olamayacağına inanan Mavi’nin herkesten habersiz öğretmenine gitmesi yuvadaki herkesi endişelendirir. Yuvada Ayşegül’ün Mahir’in yardımına ihtiyacı olsa da evde de Gülay’ın Mahir’e ihtiyacı vardır.

Mahir, Mavi için gitmek ve Ali Kaan için kalmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Mavi’nin derdini tek başına çözmek zorunda kalan Ayşegül’ün alacağı bir karar herkesin hayatını etkileyecektir. Demet’in geri gelip Ali Kaan’ı bulması ise an meselesidir.