Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Gönül Dağı dizisinde yeni dönem başlıyor, hazır mısınız?

TRT1’in Gönül Dağı dizisinde yeni dönem başlıyor, hazır mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve izleyicilerden büyük ilgi gören Gönül Dağı dizisinin 5 Aralık akşamı yayınlanacak olan 7. yeni bölümünde aşkın izlerini göreceksiniz. Taner ve Dilek’in çocuklukta başlayan yakınlaşmaları, şimdi aşka dönüşmeye başlıyor.

Dilek’in kasabaya yıllar sonra dönüp de bir daha geri İstanbul’a gidememesinin sebebi de belli oldu. Dilek, çocukluğunda yaşadığı o güven duygusunu, sevgiyi ve dostluğu arıyordu. Tabii ki bir de aşkı… Taner ve Dilek’in hikayesi daha yeni başlıyor. Bu arada Gülsim Ali İlhan ile Berk Atan’ın birbirleri ile ne kadar uyumlu olduklarına bir kez daha şahit olacaksınız.

Gönül Dağı dizisinin 7. yeni bölümünde Dilek’in Taner’e sarılışını ve iki aşığın yeni bir hayata doğru ilerleyişini göreceğiz. Onların aşklarının gücü dizide de yeni bir dönemi başlatacak.

Ayrıca gençlerin babaları Muammer ve Hüseyin, uçağın kendi paraları ile yapıldığını söyleyerek onu satılığa çıkartıyor. Yani hayaller suya mı düşecek? Tam da bu noktada öyle birisi araya girecek ki, gençlerin hayalini kurtaracak.

İşte Gönül Dağı dizisinin 7. bölüm 2. fragmanı:

“Taner ve Dilek, uçağın uçmasıyla beraber ilişkilerinde yeni bir sayfa açmışlardır. Artık geriye Taner’in Dilek’e duygularını açması kalmıştır. Taner tıpkı çocukluğundaki gibi tren yolu kenarında Dilek’le patates yemek için sözleşir. Taner duygularını Dilek’e açabilecek midir?

Bu arada Hüseyin ve Muammer, sakladıkları paraların çalındığını öğrenirler. Her ikisi de bu işin peşine düşünce paralarının uçak için alındığını öğrenirler. Her konuda zıtlaşan bu iki kardeş bu sefer birleşirler ve uçağa el koyarlar. Taner ve amcaoğulları, uçaklarını geri almaya çalışırlar. Ancak Hüseyin ve Muammer uçağı çoktan satılığa çıkarmıştır.

Öte yandan Sefer’le ilgili önemli bir gerçeği öğrenen Zahide, Sefer’le içinde bulundukları durumu konuşmaya karar verir. Bu konuşmadan sonra her ikisinin de yolculuğu nasıl sürecektir?