Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisinde İstanbullu Gelin detayına dikkat etmelisiniz!

Akrep dizisinde İstanbullu Gelin detayına dikkat etmelisiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akrep isimli yeni dizi bu akşam Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak… Dizi macerasına ortak olmak için diziseverleri ekran başına davet ediyor. İki önemli isim; Demet Akbağ ve Evrim Alasya başrolde bulunuyor. Ağır bir dram hikayesi bulacaksınız. Kendisinin yaşayamadığı hayatın intikamını almak için annesine karşı büyük bir savaş başlatan bir kadın göreceksiniz.

Evrim Alasya için de ilginç bir düello olacak. Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakteri ile yer alan ve dizinin reytinglerinin de önemli ölçüde artmasını sağlayan oyuncu, şimdi de tv8’deki bu diziye Star TV ekranında rakip olacak.Kırmızı Oda, Cuma akşamlarının en beğenilen dizisi ve Evrim Alasya’nın da bu noktaya gelmesinde önemli bir payı var. Bakalım ünlü oyuncu, yeni karakteri ile Kırmızı Oda gibi Cuma akşamlarının sürükleyici dizisi karşısında nasıl bir sınav verecek?

Demet Akbağ ise uzun süredir dizilerde rol almıyordu. Önceki haftalarda Menajerimi Ara isimli diziye konuk olan oyuncu, hayranlarını mutlu etmişti. Şimdi ise bambaşka bir karakterle ekranda olacak.

Akrep dizisinin hikayesi sert, oyunculuk performanslarının yüksek olacağı fragmanlardan bile anlaşılıyor. İzleyicileri lezzetli bir yapım bekliyor… Evrim Alasya ve Demet Akbağ’ın oyunculuk performansları zaten itici güç olacaktır.

Bir de İstanbullu Gelin detayı var… Süreyya ve Faruk’u buluşturan dizideki yalı şimdi de Akrep ile ekrana gelecek. Aslı Enver ve Özcan Deniz’in bu konakta birçok anısı var.

Akrep dizisinde İstanbullu Gelin detayına dikkat etmelisiniz! 8

Şimdi ise ekran başındaki izleyiciler Akrep’i zlerken bir yandan da yine aynı kanalda yayınlanan İstanbullu Gelin’in hatıralarını da hatırlayacak.

Tabii ki konağın yenilendiğini ve izleyicilere farklı geleceğini de hemen baştan belirtelim.

Akrep dizisinde İstanbullu Gelin detayına dikkat etmelisiniz! 9