Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinde yaka paça evden atılan Ferda’nın intikamı!

Akrep dizisinde yaka paça evden atılan Ferda’nın intikamı!

tarafından ker_def

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği ‘Akrep’, 11 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de heyecan yüklü on dördüncü bölümüyle STAR TV ekranında olacak. Reytingleri beklentilerin altında gelmeye devam eden Akrep dizisi için Star TV’nin devam ısrarı sürüyor ama oranlar da bir hayli aşağıya düşmüş durumda.

Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin başarılı performanslarını sergiledikleri Akrep dizisinin yeni bölümünün sonuçları da çok merak ediliyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı. Ferda hapisten çıkar çıkmaz kızı Merve’yi görmek için soluğu köşkte alır. Perihan, Ferda’nın Merve ile konuşmasına engel olur ve ağır sözler sarf ederek Ferda’yı evden yaka paça attırır. Çünkü, artık Perihan’ın tek amacı, kızı Berna’nın katili Ferda’nın hayatını cehenneme çevirmektir.

Akrep dizisinde yaka paça evden atılan Ferda'nın intikamı! 8

FERDA’NIN ESKİ SEVGİLİSİ AHMET’İN KIZI MERVE Mİ AYŞEM Mİ?

Ahmet, Ferda’nın karşısına dikilip kızının nerede olduğunu öğrenmek ister. Yıllar sonra karşı karşıya gelen ikilinin geçmiş hesaplaşması yerini özleme bırakır. Ahmet, kızını bulmak ve Ferda’ya kendini affettirmek için çabalarken, Fikret’te ise Emgen İlaç’taki hissesini devralmak istediğini söyler.

Fikret, Ferda’nın köşke gelişi sırasında kozunu kullanarak Merve’ye, annesinin yeni bir ilişkisi olduğunu söyler. Annesi tarafından bir kez daha kandırıldığını düşünen Merve’nin tepkisi ağır olur. Bunun üzerine Ferda, Fikret’e tehditler savurur ve çareyi Ahmet’te arar. Ahmet, kızının yerini söylemesi karşılığında Ferda ile anlaşır ve gerektiğinde çok tehlikeli olabileceğini de Ferda’ya gösterir.

Akrep dizisinde yaka paça evden atılan Ferda'nın intikamı! 9

İhanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir akrep dövüşünde, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ‘Akrep’, STAR TV’de perşembe akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

İşte dizinin 11 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 14. bölümünden 2. fragman: