Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal’dan Burçin Terzioğlu’na kutlama! Aslı Enver çok mutlu! Hande Erçel yine yaktı!

Sinem Kobal’dan Burçin Terzioğlu’na kutlama! Aslı Enver çok mutlu! Hande Erçel yine yaktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir bakalım. İlk sırada Sinem Kobal var. Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal, Ekim ayında kızları Lalin’i dünyaya getirmişti. Oyuncu, bir süredir projelerine ara vermiş ve dizilerde yer almıyordu.

Sinem Kobal’ın hayranları, onu sosyal medyadan takip ediyorlar. Oyuncu, doğumdan sonra kızını göstermese de merak eden hayranları için kendi pozlarını paylaşıyor zaman zaman.

Bu kez paylaştığı kişi ise Burçin Terzioğlu oldu. Uzun yıllardır Terzioğlu ile iyi arkadaş olan Sinem Kobal, 9 Mart doğumlu Burçin Terzioğlu ile çekildikleri pozlarla arkadaşının doğum gününü kutladı.

Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na kutlama! Aslı Enver çok mutlu! Hande Erçel yine yaktı! 10

Aslı Enver ise ekranlara en son Babil dizisi ile gelmişti. Oyuncu, dizinin erken finalinin ardından başka bir yapımda rol almadı. Korona salgını nedeniyle daha çok evinde vakit geçiren Aslı Enver, özellikle yaz aylarında bir barınaktan sahiplendiği sevimli köpeği Oli ile vakit geçiriyor.

Evinde ayrıca iki de kedi dostu olan oyuncu, sevimli dostlarıyla mutlu bir hayat sürüyor. Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Murat Boz ile barıştıkları şeklindeki haberlere de instagram’dan “Yalnızım, mutluyum, bir süre daha böyle kalmayı düşünüyorum” diyerek de noktayı koymuştu!

Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na kutlama! Aslı Enver çok mutlu! Hande Erçel yine yaktı! 11

 

Aslı Enver, köpeği Oli ile birlikte ormanda yürüşüye çıktı ve o mutlu anlarını da instagram sayfasından paylaştı. Oyuncunun Oli ile çok eğlendiği de paylaşımına yansımakta…

Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na kutlama! Aslı Enver çok mutlu! Hande Erçel yine yaktı! 12

Sen Çal Kapımı isimli dizi ile Fox TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Hande Erçel ise son günlerin gündemden düşmeyen oyuncularından. Erçel, her paylaşımı ile sosyal medyada çok konuşuluyor.

İstanbul’da havanın güneşli olmasını fırsat bilen oyuncu, hayranları içini aşağıdaki pozunu çekip paylaşmış. Erçel’in güzelliği bir kez daha yansımış fotoğrafa…

Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na kutlama! Aslı Enver çok mutlu! Hande Erçel yine yaktı! 13