Ana sayfa Sosyal Medya ‘Akrep’ dizisinin ‘Duru’su, Aslı Melisa Uzun’un sosyal medya pozları olay oldu!

‘Akrep’ dizisinin ‘Duru’su, Aslı Melisa Uzun’un sosyal medya pozları olay oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Star TV’de yayınlanan ‘Akrep’ dizisinde ‘Duru’ karakterini canlandıran Aslı Melisa Uzun, 2015 yılında Miss Turkey Universe seçildikten sonra ekran yolculuğuna başlayan ünlü isimlerden bir tanesi.

Güzel oyuncunun ekran macerası 2016 yılında rol aldığı ‘Arkadaşlar İyidir’ dizisi ile başladı. Dizide’ Seda Yılmaz’ karakterine hayat veren Aslı Melisa Uzun, Almanya’nın fenomen dizisi ‘Verbotene Liebe’nin yeniden çekilen versiyonunda da rol aldı. Genç oyuncu, Bobbi Atakan karakteri ile Almanya’daki izleyicinin karşısına çıktı. Şu sıralar bir projede yer almayan oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile gündem oldu.

'Akrep’ dizisinin 'Duru’su, Aslı Melisa Uzun’un sosyal medya pozları olay oldu! 9

Oyuncu,  instagram hesabından kız arkadaşları ile paylaştığı samimi pozlarına, ‘Sizi çok seviyorum’ yazıp, kalp emojisi koydu ve İngilizce olarak  ‘Kankalar’ yazdı.

'Akrep’ dizisinin 'Duru’su, Aslı Melisa Uzun’un sosyal medya pozları olay oldu! 10

Oyuncunun Hollanda’da çektirdiği fotoğraflara pek çok hayranı, ilginç yorumlarda bulundu. Kimi kullanıcı ‘Bu sarılma bana tuhaf geldi’ yorumunda bulunurken kimi kullanıcı da pozların çok cesur ve güzel olduğu söyledi.

'Akrep’ dizisinin 'Duru’su, Aslı Melisa Uzun’un sosyal medya pozları olay oldu! 11

Oyuncunun pek çok hayranı da, son derece arkadaşça olduğunu söyledikleri pozlara bu tür yorumlar yapılmasına anlam veremediklerini dile getirdi.