Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisi yaz ayının favorisi olabilir!

Aşk Mantık İntikam dizisi yaz ayının favorisi olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun iki farklı ve iddialı yapımı peş peşe izleyicilerin karşısına çıkacak…18 Haziran Cuma yani bu akşam romantik komedi projesi olan Aşk Mantık İntikam isimli diziyi Fox TV ekranında izleyebilirsiniz. Sosyal medya ortamında izleyicilerin en çok merak ettikleri yaz dizilerinin başında bu yapım geliyordu. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizinin ilk bölüm sonuçları çok önemli olacak.

Güney Kore dizisi Cunning Single Lady isimli diziden uyarlanan Aşk Mantık İntikam, dört önemli ismi başrolde buluşturdu. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel başarılı performanslarının ardından bu hikayede bir araya geldi. Aşk Mantik İntikam dizisinin fragmanları çok beğenilmiş ve dizi dikkat çekmişti. Bu ilginin reytinglere yansıyıp yansımadığını da göreceğiz.

İyi bir oyuncu seçimine işaret eden Fox TV dizisinde yüksek bir hikaye temposu da bulacaksınız. Her bölümü ile hem izleyicileri eğlendirecek hem de duygusallaştıracak bir dizi geliyor. Çok iyi sonuçlar alması beklenen dizi yaz ekranının favori yapımları arasında ilk sıralarda gösteriliyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi yaz ayının favorisi olabilir! 7

Aşk Mantik İntikam Genel Hikaye:

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.