Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep ve Akıncı dizileri için yeni ortaya çıkan karar adeta müjde gibi!

Akrep ve Akıncı dizileri için yeni ortaya çıkan karar adeta müjde gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Akrep dizisinde Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisi başrolde bulunuyor. Güçlü oyunculuk performansları sergileyen iki isim de hayranlarını mest ediyor… Akrep dizisine olan ilgi, gün değişikliği kararı sonrasında azalmıştı. Dizinin final yapma ihtimali de belirmişti. Ancak ortaya çıkan yeni bir durum her şeyi değiştiriyor.

Akrep dizisinin 26 bölüm yayın garantisi ile ekrana geldiği Birsen Altuntaş’ın TV100’deki yazısında ortaya çıktı. Aslında bu çok önemli ve doğru bir durum… Yani Akrep dizisinin düşük reytingler alıyor olması bir anlamda Star TV’nin hatalı gün değiştirme kararı nedeniyle gerçekleşti. Yoksa dizi iyi gidiyordu. 16 bölümü yayınlanan Akrep’in geride 10 bölüm daha yayın garantisi olması dizi hayranları için büyük bir müjde gibi…

Akrep ve Akıncı dizileri için yeni ortaya çıkan karar adeta müjde gibi! 8

Aynı durumun atv ekranında yayınlanmakta olan Akıncı dizisi için de gerçekleştiği belirtiliyor. Yani Akıncı dizisi de 26 bölüm yayın garantisi ile ekrana geldi. İşte kulislerde konuşulan bu konuyu gündeme taşıyan Birsen Altuntaş, dizi hayranlarına da büyük bir müjde vermiş oldu.

Her an final mi yapacak beklentisi içindeki Akrep ve Akıncı dizisi hayranları, yeni bir durum ortaya çıkmaz ise şimdilik rahatlayacaktır.

Akrep ve Akıncı dizileri için yeni ortaya çıkan karar adeta müjde gibi! 9

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı dizisi de 13. bölüm itibari ile önemli bir değişim yaşıyor. Sonuçta diziler arası rekabette, yayın garantisinin ne kadar önemli olduğu ve izleyici lehine bir durum olduğunu da görmüş oluyoruz.