Ana sayfa Dizi Haberleri Aksiyon projelerinin aranılan güzeli Yasemin Allen oldu! İşte hayranları çok mutlu edecek yeni dizi!

Aksiyon projelerinin aranılan güzeli Yasemin Allen oldu! İşte hayranları çok mutlu edecek yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aksiyon konusunda kadın oyuncular arasında en çok aranılan isimlerden birisi Yasemin Allen olarak ortaya çıkıyor. Daha önce de aksiyon projelerinde yer alan ve bu tür hareketli yapımlara da alışık olan Yasemin Allen, ayrıca fit vücuduyla da gayet iyi bir duruş sergiliyor.

Fox TV ekranında çekimleri Ankara’da devam eden Dokuz Oğuz isimli dizide Yasemin Allen’i başrol kadın oyuncusu olarak izleyeceksiniz. Kubilay Aka ile birlikte başrolde yer alan oyuncunun ilk görüntüleri de ortaya çıktı. Hayranlarını yine mest edeceğine kesin gözüyle bakılan Yasemin Allen, asker rolüyle Fox TV ekranında hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Aksiyon projelerinin aranılan güzeli Yasemin Allen oldu! İşte hayranları çok mutlu edecek yeni dizi! 8

2010 yılından bu yana dizilerde izlemekte olduğumuz oyuncu, birbirinden çok farklı karakterleri canlandırdı. Merhamet, Muhteşem Yüzyıl, Şeref Meselesi gibi sevilen dizilerde izlediğimiz oyuncu ayrıca dijital diziler; Fi, Olağan Şüpheliler ve Erkek Severse’de de rol aldı.

Yurt dışında 2019 -2020 sezonunda yayınlanan Strike Back isimli dizide Katrina karakteri ile yine aksiyon dolu anlar yaşayan Yasemin Allen, ayrıca yakın zaman önce The Turkish Detective isimli dizide de Ayşe karakteri ile yine aksiyon dolu bir polisiye hikayenin parçası olmuştu.

Aksiyon projelerinin aranılan güzeli Yasemin Allen oldu! İşte hayranları çok mutlu edecek yeni dizi! 9

Hem Strike Back hem de The Turkish Detective dizi projelerinde gayet başarılı performanslar sergileyen Yasemin Allen, Türkiye’de aksiyon dizisi denilince akla gelen birkaç kadın oyuncudan birisi olmayı da başardı.

Dokuz Oğuz isimli yeni Fox TV dizisinde Kubilay Aka ile başrolü paylaşacak olan genç oyuncu, hem güzelliği hem fit hali hem de çevik görüntüsü ile yine dikkatleri üzerine çekecek gibi duruyor.