Ana sayfa Sosyal Medya Yürek Çıkmazı dizisi setinde mutluluğu ikiye katlayan yeni karara İrem Helvacıoğlu çok sevindi!

Yürek Çıkmazı dizisi setinde mutluluğu ikiye katlayan yeni karara İrem Helvacıoğlu çok sevindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Yürek Çıkmazı dizisi hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile bu sezonunun en dikkat çeken yapımlarından birisi olarak kabul ediliyor. Alp Navruz ile birlikte başrolde İrem Helvacıoğlu bulunuyor ve iki ünlü ismin başarılı işbirliğini izliyoruz.

Röportajlarında birbirlerini öven ve sette çok iyi anlaştıklarını ifade eden Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisi, yeni dizi çifti olarak da büyük ilgi gördü. Sosyal medyada Halil ile Zeynep karakterlerinin büyük bir etkileşim oluşturduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Yürek Çıkmazı dizisi setinde mutluluğu ikiye katlayan yeni karara İrem Helvacıoğlu çok sevindi! 9

Yürek Çıkmazı dizisinin reytingleri de her geçen hafta iyiye gidiyor. Dizinin hikayesine yeni katılan isimlerden birisi de Mehmet Aslantuğ oldu. Usta oyuncunun hikayeye dahil olması ile birlikte izleyiciler hem şaşırdı hem de bu duruma çok mutlu oldu.

İrem Helvacıoğlu da usta oyuncunun hikayeye katılmasından çok memnun. Böyle duayen bir ismin hikayeye katılmasının öneminden bahseden oyuncu, şunları söyledi: “Mehmet Aslantuğ bir duayenimiz. İşe dahil olmasından gerçekten çok mutlu oldum. Daha henüz bir sahne çekmedik, henüz karşılaşmadık da. İnşallah seyirciler de ilerleyen bölümlerde bir araya geldiğimiz sahneleri görürler. Ben de bilmiyorum şu an hiçbir fikrim yok.”

Yürek Çıkmazı dizisi setinde mutluluğu ikiye katlayan yeni karara İrem Helvacıoğlu çok sevindi! 10

Böyle güçlü bir oyuncunun hikayeye dahil olmasının güzel hissettirdiğinden bahseden Helvacıoğlu, izleyicinin ilgisinden memnun olduklarını ve emeklerinin karşılığını görmenin mutluluk verici olduğunu da ifade etti.

Dizinin hikayesinden memnun olduğunu, oyuncu kadrosunun yaptığı işten zevk aldığını anlatan Helvacıoğlu, “Bence bu bizim aldığımız keyfi seyirci de görüyor ve buna ortak oluyor diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yürek Çıkmazı dizisi setinde mutluluğu ikiye katlayan yeni karara İrem Helvacıoğlu çok sevindi! 11

TRT1’den Aralık ayının başında yapılan duyuruda usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosuna katıldığı duyurusu yapıldı.

Bu gelişme dizi hayranlarının memnuniyetini artırırken, hikayenin de çok daha güzelleşeceğine yönelik bir işaret olarak algılandı. Sürpriz bir karakter ile diziye katılacak olan usta oyuncunun rolü ve performansı şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin çekimlerinin yoğun şekilde devam ettiğinden bahseden Helvacıoğlu, “Dizi güzel gidiyor. Yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sette yedinci bölümü çekmeye başladık” diye konuştu.