Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in dizisi final yaptı, bir başka projesi ise gümbür gümbür geliyor!

Hande Doğandemir’in dizisi final yaptı, bir başka projesi ise gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, son dönemde yoğun çalışan ve setten sete koşan isimlerden birisi. Geçen sezon Annemizi Saklarken isimli dizi projesinde çok başarılı bir performans ortaya koymuş olsa da bu dizinin ömrü sadece 8 bölüm olmuştu.

Ünlü oyuncu bu sezon da yine benzer bir talihsizlik yaşadı. Hayat Bugün isimli doktor dizisinde başrolde yer alan oyuncu yine 8 bölüm ekranda kalabilen dizi ile, üst üste televizyon projelerinde hüsran yaşadı.

Annemizi Saklarken ve Hayat Bugün dizilerinde iyi performanslar sergilemesine rağmen reytinglerin düşük olması nedeniyle ekip arkadaşları ile birlikte talihsizlik yaşayan Hande Doğandemir, günümüz ortamında artık bu durumun normal kabul edildiğini de röportajında belirtmişti.

Hande Doğandemir'in dizisi final yaptı, bir başka projesi ise gümbür gümbür geliyor! 9

Ancak oyuncunun başka projeleri de var ve hayranları heyecanla onları bekliyor. Bu projelerden birisi de 49 isimli sinema filmi. Gerçek bir hikayeden uyarlanan 49, çok etkili ve geçmişte çok konuşulan bir konuyu anlatacak.

Suriye’de bir dönem dehşet yaşatan terör örgütü DEAŞ’a esir düşen 49 Türk vatandaşının kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan film yayınlanan görüntülerle büyük heyecan yarattı.

Hande Doğandemir'in dizisi final yaptı, bir başka projesi ise gümbür gümbür geliyor! 10

Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği ‘49’un senaryosunda Barış Erdoğan-İlker Arslan imzası bulunuyor.

Filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve usta oyuncu Kerem Alışık üstleniyor.

Hande Doğandemir'in dizisi final yaptı, bir başka projesi ise gümbür gümbür geliyor! 11

20 Ocak 2023’te vizyona girecek film seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Hande Doğandemir de bu filmde Sahra isimli karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncunun bir projesi biterken, bir başkasının gündeme gelmesi de önemli bir detay.

Türkiye tarihinden etkileyici gerçek bir hikayeyi gözler önüne serecek ‘49’ filmi, sezonun duygusu en sarsıcı yapımlarından birisi olarak gösteriliyor.