Ana sayfa Dizi Haberleri Aktris dizisinde Pınar Deniz, çok özel bir duyguyu ilk kez hissetti!

Aktris dizisinde Pınar Deniz, çok özel bir duyguyu ilk kez hissetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aktris isimli Disney + dizisinde başrolde yer alan Pınar Deniz, canlandırdığı Yasemin karakteri ile izleyicileri etkiledi. Son dönemde çok konuşulan Aktris dizisinde, başarılı bir oyuncuyu canlandıran ama aynı zamanda geceleri seri katile dönüşen bir karakter ile Pınar Deniz, kariyerinin en özel rollerinden birisini oynadı.

Ancak Aktris dizisinin oyuncuya sunduğu çok farklı bir duygu daha var. Pınar Deniz, kendisini gerçek bir aktris gibi hissetmesini de yine Disney + dizisinde hissetmiş.

Aktris dizi projesi ile ilgili duygularını ifade eden Pınar Deniz, şunları söyledi:

“Kendimi aktris gibi hissettiğim an ‘Aktris’ dizisinde oynadığım andı. Hem o dizinin içerisinde bir ünlüyü oynuyorum ya, hem o halin içinde kalabilmek için hem de beraberinde getirdiği, üst üste projeler yaptım. O projelerle beraber kendi oyunculuk kariyerimde de bir şeyler oturdu. Onunla birlikte sanırım kendimi her anlamda aktris hissedebildiğin proje Aktris dizisi oldu diye düşünüyorum.”

Kariyerinde 10. yılın içinde yer alan Pınar Deniz, kendisini en çok Altın Kelebek ödüllerinde yaşadığı durumun kendisini üzdüğünü anlattı. Yaptığı konuşmanın farklı yerlere çekilmesinden şikayetçi olan oyuncu, “Eleştirilere hiç takılmam ama benim iyi niyetle yaptığım bir konuşmanın o kadar eleştirilmesi beni üzmüştü” dedi.