Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak 16. bölüm analizi; Nadia ve Ali müthiş bir ikili oldu!

Al Sancak 16. bölüm analizi; Nadia ve Ali müthiş bir ikili oldu!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki 16. bölümüyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Al Sancak’ta Elizabeth ve ekibinin Ali’nin şehit olduğunu düşünmesi bölüme damga vurdu.

‘Al Sancak’ın 16. bölümünde neler oldu? İşte detaylar: Nadia, son anda Boran’ı atlatarak Ali’nin hayatını kurtardı ve ardından Boran’ın ekibine katıldı. Elizabeth ve Boran, Ali’nin öldüğünden emindi. Bu durum karargâhın yeni kozu oldu. Ali, şehit olmuş gibi gösterildi. Böylelikle düşmanın rehavetinden faydalanıldı. Ahtapot son büyük vurgunu yapmaya, tim ise son darbeyi vurmaya hazırlandı.

Ahtapot, mikrofilm üzerinden ulaştığı soğuk savaş döneminden kalma nükleer silahların satışıyla ilgili düğmeye bastı. Elizabeth, Nadia’dan atom bombasıyla birleştirilecek uranyumu teslim almasını istedi. Boran, çocuklarının peşine düştüğü için onun yerine Ortadoğu’ya Nadia gitti. Ali’nin kurduğu plan sayesinde operasyon başarılı ilerledi. Ali, Nadia ve Mustafa, uranyumu teslim aldı. Ancak geri dönüş yolunda tim, teröristlerin hedefi oldu.

Sacit Komutan, büyük oyunu çözmeye kararlıydı. Elizabeth’in gerçekten Gülseren olup olmadığını anlamak için aklına düşen test edici türkü fikrini uygulamaya koydu. Sacit Gülseren’in gerçek kimliğine ulaşabilecek midir?

Al Sancak 16. bölüm analizi; Nadia ve Ali müthiş bir ikili oldu! 7

Nadia, Ortadoğu’da terör örgütünün sığınaklarını tespit etti. Eylül Yüzbaşı’nın dahil olmasıyla operasyon yeni bir boyut kazandı. Fakat işler istenildiği gibi gitmedi. Savaş uçağının saldırıya uğraması Pençe Timi’ni cenderenin içine soktu. Tim, bir yandan sahada örgüt tarafından sıkıştırılan Eylül Yüzbaşı’yı kurtarmaya uğraşırken diğer yandan Ali Yüzbaşı ve Nadia eliyle uranyum operasyonunu sürdürdü. Tim, tam zamanında Eylül Yüzbaşı’ya ulaşarak onun hayatını kurtardı.

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşırken dizide ayrıca; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Funda İlhan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimler rol alıyor. Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.