Ana sayfa Sosyal Medya Kötü bir huyum vardı ama bıraktım! İşte Rabia Soytürk’ten şaşırtan itiraf!

Kötü bir huyum vardı ama bıraktım! İşte Rabia Soytürk’ten şaşırtan itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşuyor. Reytingleri her ne kadar çok iyi olmasa da hikayesi ile izleyenleri etkileyen projenin en dikkat çeken yanlarından birisi de başrolde buluşan Emre Kıvılcım ile Rabia Soytürk uyumu oldu.

İki genç oyuncunun setteki uyumlu halleri, ekrandaki sahnelere de yansırken, Onedio’nun youtube kanalında takipçilerden gelen sorulara verdikleri yanıtlar da dikkat çekiciydi. Birbirlerini ile enerjilerinin tuttuğunu bu programdaki görüntüleri ile anlayabileceğiniz ikili, birlikte eğlenceli anlar geçirdi.

Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım ikilisinin yüksek enerjisi ve sempatisi de birçok hayranını etkiliyor. Benim Adım Melek dizisindeki Defne karakteri ile bir anda milyonları etkilemeyi başaran Rabia Soytürk, sonraki süreçte de dikkat çeken çıkışlar sergiledi. Oyuncu, şimdilerde geniş bir hayran kitlesine sahip ve mesleğinde de daha tecrübeli bir noktaya geldi.

Kötü bir huyum vardı ama bıraktım! İşte Rabia Soytürk'ten şaşırtan itiraf! 7

Onedio’nun programında bir izleyici, “Her yere geç kalan o kişi misin?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Rabia Soytürk, bir dönem böyle kötü bir huyunun olduğunu kabul etti.

Ünlü oyuncu, “Yapıyordum, böyle bir huyum vardı. Yalan söylemeyeceğim. Kötü bir huyumdu ama bıraktım o huyumu, yapmıyorum artık” şeklinde konuştu.

Emre Kıvılcım ise randevularına her zaman zamanında giden birisi olduğunun altını çizdi. Kıvılcım, partnerinin programa kendisinden erken gelmesine rağmen, hazırlık sürecinin uzamasında şikayetçi oldu ve beklemek durumunda kaldıklarını ifade etti.

Dizinin setinde çekimler sırasında birbirlerini güldürmemek için çaba harcadıklarını belirten Emre Kıvılcım, “Çünkü gülmeye başlarsak duramayacağımızı biliyoruz. Ben, duramıyorum” dedi.

Rabia Soytürk de çekimler sırasında birbirlerinin hallerine değil de, dış etkenlere çok güldüklerini anlattı.