Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak dizisi 15. bölüm analizi; Ali yüzbaşı büyük risk aldı, sonu kötü bitti!

Al Sancak dizisi 15. bölüm analizi; Ali yüzbaşı büyük risk aldı, sonu kötü bitti!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ heyecan dolu bölümüyle ekrana geldi. Al Sancak’ta dün akşam neler yaşandı? ‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki 15. bölümüyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Al Sancak’ta Ali’nin tek başına düzenlediği operasyon bölüme damga vurdu. ‘Al Sancak’ın 15. bölümünde neler oldu Elizabeth ve Ali’nin aynı anda vurulmasıyla şok olan Nadia müthiş bir sıkılmışlık içinde kaldı. Sacit Komutan, Elizabeth’in Nadia’nın gerçek annesi olmama ihtimalinden ve yapılan DNA testinin sahte olabileceğinden bahsetti. Bu ihtimalleri öğrenen Nadia ise kararsız kaldı.

Pençe Timi sayesinde adalete teslim edilen Boran’ın Ahtapot’a zarar vereceğini düşünen Elizabeth, Lilith ve Nadia’dan mahkeme öncesinde Boran’ı infaz etmelerini istedi. Ancak Boran’ın avukatının da desteği ile hastaneye sevki sırasında kaçtığı öğrenen Elizabeth, Ahtapot için artık tehlike oluşturmadığını söyledi ve infazı iptal edildi.

Boran’ın yakalanması sebebiyle Pençe Timi bir eğlence düzenledi. Keyifli anlar yaşanırken Selim artık Aslı’ya duygularını açtı ancak işler Selim’in umduğu gibi ilerlemedi. Cengiz ise Eylül’e gelecek planlarını sordu ancak Eylül’den beklediği tepkiyi alamayınca hayal kırıklığına uğradı. Duyguları karşılık bulamayan Selim ve Cengiz, dertleşti.

Sedef ve Aras; Ali’nin evine giderek birbirlerini tanıma yolunda olduklarını ve bir süredir iletişimde olduklarını bildirdi. Ali ise bu durumdan hoşnut olmadı ve konuşmaya devam etmek istemedi.

Yakalanan Boran konuşmadı, Boran’ın konuşması için Ali Yüzbaşı çocuklarının bulunması gerektiğini düşündü ve böylelikle çocukları Boran’ın elinden kurtarmış oldu. Evin yeri tespit edildikten sonra Ali tek başına operasyona gitti. Boran’ın çocuklarını bulan Ali, beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşıp düşmanın eline geçti ve işkence gördü. Aşırı dozda elektriğe maruz kalan Ali nasıl kurtulacaktır? Her yerde Boran’ın gizli evini arayan Pençe Timi, geç olmadan Ali ve Boran’a ulaşabilecek mi?

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşırken dizide ayrıca; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Funda İlhan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimler rol alıyor.

Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.