Ana sayfa Sinema Kaan Turgut ile Nilay Deniz başrolde, Maske filmi 9 Haziran’da vizyonda!

Kaan Turgut ile Nilay Deniz başrolde, Maske filmi 9 Haziran’da vizyonda!

tarafından ker_def

Yapımı Satre Film Yapım’a yapımcılığı Hande Ertaş ve Emrah Ertaş’a ait olan ‘Maske’ filmi sinema seyircisine alışılmışın dışında bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. 9 Haziran’da vizyona girecek olan ‘Maske’ gizem ve gerilim severlerin yeni favori filmi olacak.

Yönetmenliğini Berker Berki’nin, senaryosunu Emrah Ertaş’ın üstlendiği ‘Maske’ filmi hikayesiyle ve görsel dünyasıyla sinema seyircisine özlediği hissi yaşatırken kadrosundaki birbirinden başarılı isimlerle de göz dolduracak. Oyuncuların sinema perdesinde devleşeceği performanslar büyük beğeni toplayacak.

Cesur senaryosuyla beyaz perdede baş döndürücü bir etki yaratacak filmin kadrosunda

Kaan Turgut, Nilay Deniz, Mert Turak, Erdinç Gülener, Burç Kümbetlioğlu, Altan Erkekli, Hakan Vanlı, Ulvi Alacakaptan yer alıyor. Sürprizlerle dolu filmin her karakteri için yoğun çalışmalara imza atıldı. Karakterleri ile bütünleşen oyuncular başarılarıyla kendilerine hayran bırakacak.

Maske, gençlik yılları travmalarla geçen ‘Barış’ın yaşadıklarını atlatamayıp yaşama devam etmek için çeşitli ‘kandırma’ yöntemleri bulmasını konu alıyor.

Maske 9 Haziran’da sinemalarda!

Yapım : Satre Film Yapım

Yapımcı : Hande Ertaş-Emrah Ertaş

Yönetmen : Berker Berki

Senarist : Emrah Ertaş

Görüntü Yönetmeni : Jean Paul Seresin

Oyuncular : Kaan Turgut, Nilay Deniz, Mert Turak, Erdinç Gülener, Burç Kümbetlioğlu, Altan Erkekli, Hakan Vanli, Ulvi Alacakaptan