Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak dizisi 6. bölümüne damga vuran olay!

Al Sancak dizisi 6. bölümüne damga vuran olay!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki altıncı bölümüyle nefesleri keserken, #ŞehitlerÖlmez etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu. Al Sancak’ta Yüzbaşı Atilla’nın şehit olduğu anda Pençe Timi’nin Atilla’yı hayata döndürme çabası bölüme damga vurdu.

‘Al Sancak’ın altıncı bölümünde neler oldu? Ali, Kosova’dan yaralı dönen Nadia’yı ihtimamla iyileştirmeye çalıştı. Diğer yandan da ondan Mithat Sargon ve Ahtapot yapılanmasıyla ilgili bilgi almak istedi. Sacit Komutan’ın Nadia’ya olan güveni zedelenmiş olsa da Ali her şeye rağmen canını tim için ortaya koyan Nadia’yı savundu. Tuzağa düşüp açığa çıkan Nadia ise yeni bir hamlede bulunarak kartları açık oynamaya karar vererek Mithat’ı yüzleşmeye davet etti.

Ali, Atilla’nın şehit düştüğü operasyonu ayrıntılarıyla hatırlamaya çalıştığında zihninde katilin bulanık silueti, kalbinde Atilla’nın hatırası vardı. Sedef ise savcının Mithat’ı salıvermek için dayandığı hukuki boşluğu tespit etti ve kararlılıkla üzerine gitti. Savcı, Ahtapot tarafından köşeye sıkıştırıldı.

Ahtapot, dağılan itibarını toparlamak için Mithat’ın kumandasında büyük bir eylem planladı. Tunuslu öğrenci Ömer El Hattat’ı kullanarak bölgesel mezhep savaşlarını tetiklemeyi ve yeni petrol kuyularını ele geçirmeyi hedeflediler. Plan adım adım uygulamaya koyuldu. Saatler Cuma namazı vaktine kuruldu. Pençe Timi, binlerce masumun ölümüyle sonuçlanacak saldırıyı bertaraf etmek için yola çıktı. Pençe Timi, operasyonda başarılı olabilecek midir?

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşırken dizide ayrıca; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Osman Soykut, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimler rol alıyor. Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.

İşte 16 Mart perşembe akşamı yayınlanacak 7. bölümden ilk fragman: