Ana sayfa Dizi Fragmanları Dokuz Oğuz dizisi 4. yeni bölümde çok önemli bir gerçek ortaya çıkıyor!

Dokuz Oğuz dizisi 4. yeni bölümde çok önemli bir gerçek ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Kubilay Aka ile Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı Dokuz Oğuz isimli asker dizisinin 4. yeni bölümü 11 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da Fox TV ekranında yayınlanacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle:

Oğuz Timi, kaçırılan yedi Kaşkay Türk’ü genci teröristlerin elinden kurtarırken, Batur Yüzbaşı sonunda karşı karşıya kaldığı Behram Sabo’dan kardeşi Tuncay’ın intikamını alır.

Bu arada karargâha ulaşan yeni bir bilgi, şehit Üsteğmen Tuncay Karanlık’la ilgili çok önemli bir gerçeği ortaya çıkarır. Bu gerçek; Tomris Albay ve Bozkır General’i dehşete düşürürken Batur’un hayatı için yeni bir dönemi başlatacaktır.

Lee’yi Türk Askeri’nin elinden almaya kararlı olan Tara ise zaman kaybetmeden yaptığı planı Ankara’da devreye sokar. Diğer tarafta karargâha Kerkük’te bir Türk köyüne saldırı düzenleneceğine dair bir ihbar gelir.

Tomris Albay bu bilgiyi hemen doğrulamaya çalışırken, bölgede köye en yakın olan Oğuz Timi’ni harekete geçirir. Yüzbaşı Batur komutasındaki Oğuz Timi hızla köye ulaşıp, teröristleri bertaraf ederken, tehlikenin boyutu beklenmedik bir şekilde değişecektir…