Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak dizisinde 17. bölüm sürprizlerle doluydu!

Al Sancak dizisinde 17. bölüm sürprizlerle doluydu!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki 17. bölümüyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Al Sancak’ta Nadia’nın annesi hakkındaki gerçekleri öğrenmesi bölüme damga vurdu.

‘Al Sancak’ın 17. bölümünde neler oldu? Ali’nin üstü kapalı itirafı sonrasında Nadia ve Ali’nin ilişkisi yeni bir boyut kazandı. Nadia’dan hoşlandığını belirten Ali, görev ile sevgisi arasında kaldı.

Sacit ve Ali ikilisi yaptıkları araştırma sonrasında Elizabeth’in Gülseren olmadığını öğrendiler. Nadia, Sacit ve Ali’nin şüphelerinin doğru olduğunu anladı. Elizabeth’in bir ajan olduğu ve Gülseren’in günlüğü sayesinde Nadia’nın annesi gibi davrandığı ortaya çıktı.

Ölen bomba uzmanın yerine geçen Süleyman ile operasyon yapan Nadia büyük bir risk içindeydi. Boran ve Elizabeth yemi yuttu, tam operasyon başarıyla sonuçlanacakken Elizabeth, Nadia’nın olayı çözdüğünü anladı. Boran’ı arayıp bilgi veren Elizabeth, Nadia’nın gerçekleri bildiğini söyledi. Boran anında Nadia ve Süleyman’ı esir aldı. Her şeyden habersiz Boran’a tuzak kuran Ali ve Pençe Timi, Nadia ve Süleyman’ı karşılarından esir düşmüş halde görünce şok oldu. Ali şimdi ne yapacaktır?

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşırken dizide ayrıca; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Funda İlhan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan ve Çağlar Sayın gibi başarılı isimler rol alıyor. Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.