Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek hayranları bastırdı, Mert Ramazan Demir’i ikiye katladı!

Engin Akyürek hayranları bastırdı, Mert Ramazan Demir’i ikiye katladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında oyuncularla ilgili paylaşılan iletiler üzerinden oluşturulan ‘en popüler erkek oyuncular’ listesinde birkaç haftadır Engin Akyürek’in üstünlüğünü görmekteyiz.

Fox TV ekranında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Adım Farah isimli aksiyon ve dram içerikli dizinin geniş bir hayran kitlesi oluştu. 14. bölümü ile birlikte bu hafta sezon finali yapan dizi, ikinci sezonu ile Eylül ayında yoluna devam edecek.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları dizinin devam edecek olmasından çok memnun. Gelin bilgiler yurt dışı satışlarının da etkisi ile Adım Farah dizisinin 26 bölüm ekranda kalmasının kesin olduğuna işaret ediyor. Bu da yeni sezonda en az 12 bölüm daha izleyicilerle dizinin buluşacağı anlamına geliyor.

Adım Farah dizisindeki Tahir Lekesiz karakterini izleyiciler çok beğendi. Belki bu durum dizinin reytinglerine çok yansımıyor ve ortalamanın altına gerileyen oranlar rahatsızlık veriyor. Ancak Engin Akyürek hayranları ve özellikle de yurt dışından takip edenler çok büyük bir destek sunuyor.

Adım Farah dizisinin ikinci sezonda da ekranda yer almaya devam etmesinin altında da yurt dışından gelen büyük izleyici desteğinin olumlu etkisi var.

Engin Akyürek açısından da bu yurt dışı desteği aynı zamanda sosyal medya üzerinde ‘en popüler erkek oyuncular’ listesinde ilk sırada yer almasında önemli bir rol oynamış durumda.

48 bin 200 ileti ile 24-30 Mayıs haftasında en popüler erkek oyuncu olan Engin Akyürek, birkaç haftadır birincilik kürsüsünde bulunuyor.

Engin Akyürek hayranları bastırdı, Mert Ramazan Demir'i ikiye katladı! 7

Akyürek’in en yakın rakibine 2 kat fark atmış olması da dikkat çeken bir başka detay. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir, 21 bin 300 ileti ile listenin ikinci sırasında. Ancak birinci durumdaki Engin Akyürek’i zirvede rahatsız edecek bir konumda değil.

Adba TV tarafından yapılan bu haftalık araştırmada gösteriyor ki, Engin Akyürek hayranlığı sınır tanımıyor ve izleyiciler Adım Farah dizisine sosyal medyada destek olmaktan vazgeçmiyor.