Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisinde öyle sahneler vardı ki, Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan uzun yıllar unutmayacak!

Al Sancak dizisinde öyle sahneler vardı ki, Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan uzun yıllar unutmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uğur Güneş, 3 sezon ortasında ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koydu. Yılmaz karakteri ile milyonların sevgisini kazanan oyuncu, bir süre setlerde yer almadıktan sonra aksiyon dolu bir asker dizisi ile TRT1 ekranında izleyicilerin karşısına çıktı.

Fit hali ve aksiyon sahnelerindeki atletik halleri ile dikkatleri çeken Uğur Güneş, Al Sancak dizisinde çok zorlu sahnelerde yer alıyor. Oyuncu, özellikle ilk bölümlerde yer alan denizaltı ile ilgili sahnelerde çok zorlandığını da kabul etti.

Partneri Gülsim Ali İlhan ile birlikte hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, denizaltı sahnelerinde yaşadığı zorlukla ilgili şunları anlattı:

“İlk bölümdeki denizaltı sahneleri beni çok zorladı. Botun üstünde, çok soğukta ve yağmur altında saatlerce kaldık. Gerçekten aşırı derecede zorlandık, yorulduk. Bir de 45 dakika yağmurun altında kalınca çekilmez oldu.”

Al Sancak dizisinde öyle sahneler vardı ki, Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan uzun yıllar unutmayacak! 8

Gülsim Ali İlhan da yine ilk bölümde hem de ilk çekilen sahnenin kendisi için çok zorlayıcı olduğunu açıkladı. Daha önce TRT1 ekranında Gönül Dağı isimli dizide Dilek karakterini canlandıran oyuncu, 2 sezon boyunca bu projede çok başarılı işlere imza atmıştı.

Gülsim Ali İlhan’ın projeden ayrılma süreci de hayranlar için hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak oyuncu yine aynı ekranda bu sefer bir asker dizisinde yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Gülsim Ali İlhan, Nadia isimli karakteri canlandırıyor. Oyuncu, dizinin ilk bölümünde hem de ilk sahnede kendisinin de zorlandığını şu sözlerle ortaya koydu:

Al Sancak dizisinde öyle sahneler vardı ki, Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan uzun yıllar unutmayacak! 9

“İlk bölümde ilk sahne yat sahnesiydi. Karadeniz’e doğru açıldık, hava inanılmaz rüzgarlıydı, dalgalar çok yüksekti. Bütün ekip yoruldu, bayılan, kusan… Gerçekten ‘ben bu mesleği yapmak istiyor muyum’ diye sorguladığım bir andı.”

Gülsim Ali İlhan, o anlarda güçlü durmaya çalıştığını, kendisinin kusmadığını ama bütün günü zorlanarak geçirdiklerini anlattı.