Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisine başlayan Gülsim Ali İlhan’ın yeni rolüne alışmak hiç kolay olmayacak!

Al Sancak dizisine başlayan Gülsim Ali İlhan’ın yeni rolüne alışmak hiç kolay olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, TRT1 ekranında perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanan Al Sancak isimli yeni asker dizisinde başrolde yer alıyor. Nadia isimli Türkiye karşıtı terör grubunun üyelerinden birisi olarak ortaya çıkan ünlü oyuncunun yeni hali, bugüne kadar canlandırdığı rolleri hatırlayanlar için büyük şaşkınlık oldu.

Gülsim Ali İlhan’ın aylar süren özel eğitimler ile dövüş sahneleri için yoğun bir çaba sergilediği yaptığı açıklama ile ortaya çıkmıştı. Oyuncu TRT’deki tanıtım röportajında bir asker gibi eğitim aldığını ve çok zorlu bir süreç yaşadığını söyledi. İlhan ayrıca, çekimler sırasında partneri Uğur Güneş’in kaza sonucu hafif şekilde yaralandığını da ima etti.

Al Sancak dizisine başlayan Gülsim Ali İlhan'ın yeni rolüne alışmak hiç kolay olmayacak! 7

Gönül Dağı gibi iki sezonluk başarılı bir süreçten sonra Gülsim Ali İlhan’ın bu sefer de aksiyon dolu bir yapım ile yeniden ekranlara dönmesinden hayranları memnun. Ancak rolün farklılığı ve oyuncunun eski projelerini hatırlayanlar için bu durum biraz garip oldu.

Ünlü oyuncunun Türkiye düşmanı, savaşçı bir kadın olan Nadia karakterine tam olarak oturmadığını düşünenler de var. Tabii ki hayranları henüz role alışamadığı için de böyle bir hissiyat oluşmuş olabilir.

Bozdağ Film’in büyük bir prodüksiyon başarısı olarak ortaya çıkan Al Sancak dizisinde Uğur Güneş, asker rolünde çok başarılı bir iş çıkartıyor.

Gülsim Ali İlhan da ilk bölümde özellikle güzelliği ile diziyi izleyenleri çok etkiledi. Tabii ki Nadia karakteri Türkiye karşıtı eylemler içinde olduğu için de hikayedeki rolü nedeniyle oyuncuya sosyal medyada tepkiler gelebilir.

Ancak ünlü oyuncu yeni rolü için çok heyecanlı olduğunu ve yoğun bir emek verdiğini de TRT’deki tanıtım röportajında açıkladı. Oyuncu açısından yeni rolün kariyerinde yepyeni bir başlangıç olduğunu söylemek gerekiyor.