Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisine ikinci sezonda doping etkisi yapmak şart!

Al Sancak dizisine ikinci sezonda doping etkisi yapmak şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Al Sancak isimli TRT1 dizisi perşembe akşamları yayınlanıyor ve dizinin ilk sezonu da tamamlandı. 19 bölüm yayınlanan ilk sezon çok iyi başlamıştı. Reytinglerin çok güçlü geldiği ilk bölümlerden sonra dizinin izleyici kaybı yaşadığı gözlemlendi. Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin konsepti aslında izleyicileri ekran başında tutmayı başarabilecek bir güce sahip.

Asker dizileri daime çok sevilir ve Al Sancak da bu anlamda Söz ve Savaşçı gibi unutulmaz asker dizilerinin elde ettiği başarıyı tekrarlayabilecek bir proje görüntüsü veriyor. Söz dizisi bilindiği üzere 3 sezon sürmüş ve çok başarılı olmuştu. Savaşçı dizisi ise 5 sezonluk bir proje olarak yine akıllara yerleşen bir yapım oldu.

Al Sancak dizisinin görsel zenginliği, Türk askerinin kahramanlığını anlatması, dizinin hikayesindeki aksiyon dolu sahneler ve elbette ki Türk Silahlı Kuvvetleri’nin projeye verdiği desteğin her sahnede kendisini hissettirmesi dikkat çeken detaylar.

Uğur Güneş’in Ali karakterindeki başarısının yanı sıra partneri Gülsim Ali İlhan ile iyi bir uyum yakalaması da Al Sancak dizisinin dikkat çeken detaylarından birisi oldu.

Al Sancak dizisine ikinci sezonda doping etkisi yapmak şart! 7

Nadia ile Ali’nin farklı başlayan karşılaşmaları zaman içinde çok farklı bir noktaya geldi ve iki başrol oyuncusunun uyumu çok fazla öne çıktı. Birlikte izleyicilerden gelen soruları yanıtlarken çok iyi bir enerji ortaya koyan ikili, dizinin aksiyon dolu anlarında ne kadar yorulduklarını da anlatmıştı.

Al Sancak dizisi 19. bölümü ile ilk sezonu tamamladı ama ikinci sezonda bu haliyle gitmesinin pek de mümkün olmadığını söylemek lazım. Diziye yeni ünlü isimlerin çok etkili karakterler ile katılması, senaryonun daha ilgi çekici olması için önemli bir unsur olarak gözüküyor.

Al Sancak projesinin ikinci sezonda devam edecek olması asker dizisini seven izleyici kitlesi için iyi oldu. TRT1’in projeyi devam ettirme kararlılığı, yeni sezon için ekibin motivasyonunu da artıracaktır. Ayrıca yeni hikayeler, yeni oyuncular ile Al Sancak projesi daha güçlü bir şekilde Eylül’den itibaren izleyicilerle buluşabilir.