Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’dan Kuş Uçusu dizisini bekleyenlere dikkat çeken mesaj!

Birce Akalay’dan Kuş Uçusu dizisini bekleyenlere dikkat çeken mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, geçen yıl Haziran ayında önce Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonu, ardından da Mezarlık dizisi ile Netflix’te büyük başarı kazandı.

Yurt dışında da çok izlenen iki dizinin devam etmesi yönünde karar da alındı. Kuş Uçuşu projesinde Miray Daner ve İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu, çekimleri tamamladıklarını söyledi.

İlk sezonu büyük beğeni topladıktan sonra, ikinci ve üçüncü sezonları peş peşe çekilen dizi için ekip bir süredir sette çalışmaktaydı. Çekimlerin tamamlanması ile birlikte Birce Akalay da kendi adına sezonu tamamladığını söyledi.

Oyuncu şimdi ailesinin yanına giderek dinleneceğini, tatil yapacağını açıkladı. Birce Akalay, Kuş Uçuşu projesini bekleyen takipçilerinin de dikkatini çekecek bilgiler verdi.

Birce Akalay'dan Kuş Uçusu dizisini bekleyenlere dikkat çeken mesaj! 7

Oyuncu, “İkinci ve üçüncü sezonu bir arada çektik. Arka arkaya çektik. İki sezon da çok keyifli. İkinci sezonda birazcık daha karakterlerin kendi iç dünyalarına doğru döndüğümüz bir sezon var. Üçüncü sezonda da her şey ortaya çıkıyor” diye konuştu.

İki sezonda yeni oyuncuların da olacağını, ayrılan isimlerin de olduğunu anlatan Birce Akalay, ana kadronun aynen korunduğunu söyledi.

Mezarlık dizisi de hayranlar tarafından çok merak ediliyor. Birce Akalay daha önce yaptığı açıklamada Kuş Uçuşu çekimleri bittikten sonra bir süre ara verip sonra Mezarlık için sete çıkacaklarını söylemişti. Ancak Mezarlık dizisinin yeni sezonlarıyla ilgili net bir durumun olmadığını hatırlatalım.

Oyuncu, kış sezonu için de kendisine gelen televizyon dizisi tekliflerini değerlendirmeye aldı. Akalay, “Okuyorum zaten, ama ileride şimdinin konusu olmasın. Televizyon için düşünüyoruz” dedi.