Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisinin çekimleri sonunda başladı! İşte Uğur Güneş’in ilk pozu ve oyuncu kadrosundan gelen ilk pozlar!

Al Sancak dizisinin çekimleri sonunda başladı! İşte Uğur Güneş’in ilk pozu ve oyuncu kadrosundan gelen ilk pozlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bozdağ Film’in yapımını üstlendiği Al Sancak filmi için heyecan dorukta! TRT1’de yayınlanacak olan asker temalı dizi için geri sayım başlıyor! Hazırlıkların tamamlanmasının ardında çekimlere geçilmesi ile setten ilk pozlar da geldi!

Yönetmenliğini Can Emre’nin üstlendiği dizide bir askere hayat verecek olan Uğur Güneş, dizinin başrollerinden birisi olarak klaketi tutan isim oldu! Oyuncu, ilk çekim günü, ilk sahnenin çekimi öncesinde verdiği pozla birlikte diziyi merakla bekleyenleri de heyecanlandırdı!

Ekranlara son olarak olarak Kanunsuz Topraklar dizisi ile gelen Uğur Güneş’in dönüşü, bu kez çok farklı olacak! Benzer bir dizi olan Teşkilat’ın ardından TRT1’in yeni dizisinin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Gülsim Ali İlhan ile Uğur Güneş’in başrolünde yer aldığı dizide ayrıca İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez gibi başarılı isimler de yer almakta.

Al Sancak filminin çekimleri sonunda başladı! İşte Uğur Güneş'in ilk pozu ve oyuncu kadrosundan gelen ilk pozlar! 9

Senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın kaleme aldığı ‘Al Sancak’ dizisinin yayın tarihi henüz belli değil. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan son paylaşımlar, “Al Sancak ekibinin sette ilk günü” notuyla izleyicilerden ilgi görmekte.

Al Sancak filminin çekimleri sonunda başladı! İşte Uğur Güneş'in ilk pozu ve oyuncu kadrosundan gelen ilk pozlar! 10

Dizinin hikayesi ise şöyle: Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla sınır güvenliğinin sınırın çok ötesinde başladığı yeni bir döneme girilir.

Değişen şartlara uygun stratejiler geliştiren TSK, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar icra eden seçkin timler oluşturur. Bu timlerden biri de Al Sancak Timi’dir. Alsancak Timi, Türkiye’ye yönelen tehditleri yok etmekle kalmaz, “barışın güvercini savaşın kartalı” olarak caydırıcılığıyla her alanda Türkiye’nin elini güçlendirir. Ülkesinin ve insanlığın selameti adına dünyanın farklı coğrafyalarında fedakârca mücadele eder.