Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in yeğeni Mavi ile ilgili sözleri okuyanları duygulandırdı!

Hande Erçel’in yeğeni Mavi ile ilgili sözleri okuyanları duygulandırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, sosyal medya fenomeni olan ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi Aylin’in doğum gününü, instagram’dan yaptığı bir paylaşım ile kutladı. Anneleri Aylin Erçel’in 2019 yılı Ocak ayında vefat etmesinden sonra kızına Aylin Mavi adını vermişti Gamze Erçel.

Aynı yıl Aralık ayında dünyaya gelen Mavi, Erçel kardeşlerin yaşadıkları acıdan sonra ona daha sıkı sarılmalarını sağlamıştı. Hande Erçel, her fırsatta yeğeni Mavi ile buluştu. Ekranlara en son Sen Çal Kapımı dizisiyle gelen oyuncu, 30 milyona ulaşan instagram takipçi sayısı ile birlikte ününe ün katarken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da konuşulmaya, gündeme gelmeye devam ediyor.

Hande Erçel, şu sıralar ekranlarda olmasa da hayranları tarafından her paylaşımıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor ve popülerliğinden de bir şey kaybetmiyor! Erçel’in çok sevdiği, birlikte sürekli vakit geçirdiği yeğeni Mavi’nin bir süre önce kanser tedavisi görmeye başladığı öğrenilmişti.

Hande Erçel'in yeğeni Mavi ile ilgili sözleri okuyanları duygulandırdı! 8

Ablası ve yeğenine büyük destek veren Hande Erçel, ailesiyle birlikte zor günleri atlatmaya çalışıyor. Anne şefkatiyle sardığı, teyze olarak yanından hiç ayrılmadığı yeğeni Mavi’nin 18 Aralık’ta 3 yaşına girmesini bir paylaşım ile kutladı oyuncu.

Hande Erçel’in instagram sayfasından Mavi ile bir fotoğraflarını yayınlayarak paylaşıma yazdığı mesaj ise okuyanları duygulandırdı.

Hande Erçel'in yeğeni Mavi ile ilgili sözleri okuyanları duygulandırdı! 9

Hande Erçel, çok sevdiği yeğeni için şu sözleri kaleme aldı: “Özgür kız Mavi, senin için nerede olmamı istersen, beni nerede görmek istersen, ne zaman bana ihtiyaç duyarsan, tam olarak baktığın yerde olucam. Her zaman. Seni çok seviyorum tetesi. Mavi 3 yaşında…”