Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Al Sancak dizisinin en tecrübeli askeri Kıdemli Başçavuş İsmail Koca’yı kim canlandırıyor?

Al Sancak dizisinin en tecrübeli askeri Kıdemli Başçavuş İsmail Koca’yı kim canlandırıyor?

tarafından ker_def

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan, sezonun ilgiyle izlenen yapımı ‘Al Sancak’ın oyuncularından dizinin İsmail’i Tezhan Tezcan açıklamalarda bulundu.

Dizide Kıdemli Başçavuş İsmail Koca’yı canlandıran Tezhan Tezcan, karakteri için “Timin en tecrübeli askeri. Doğuda postalının değmediği bölge kalmamış. Karısını karnında çocuğuyla terör örgütünün kurduğu pusuda kaybetmiş. Ailesi timi olan İsmail Başçavuş, kanıyla canıyla vatanı için savaşan gözü kara bir özel kuvvetler askeri.” şeklinde konuştu.

Al Sancak dizisinin en tecrübeli askeri Kıdemli Başçavuş İsmail Koca'yı kim canlandırıyor? 7

“Gerçek bir Tim olduk”… ‘Al Sancak’ dizisinin hazırlık aşamasında 3 ay boyunca haftada 6 gün olmak üzere eğitim aldıklarını dile getiren Tezcan, “Eğitim süremizde sat komandolarının 1. ve 2. düzey eğitimini eksiksiz tamamladık ve gerçek bir tim haline dönüştük.” dedi.

“Al Sancak dizisinin kariyerimdeki yeri ayrı”

Al Sancak dizisinin kariyerinde çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Tezcan, “11 yaşından beri asker olmayı hayal eden biriyim dolayısıyla şu anda Al Sancak sayesinde bir hayalimi gerçekleştirip karakterimi zevkle oynuyorum. Bugün evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak bu, sınırlarımızdaki askerlerimiz sayesindedir. Al Sancak sayesinde onların zor hayatlarını bir nebze olsun ekrana taşıdığımız için çok mutluyum.” dedi.