Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak 55. yeni bölümde Oylum ve Kahraman’a büyük şok

Aldatmak 55. yeni bölümde Oylum ve Kahraman’a büyük şok

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam elli beşinci bölümüyle ekrana geldi.

55.Bölümde Neler Yaşandı? İşte tüm detaylar: Sezai, İpek’in Güzide’yi öldürmeye teşebbüs ettiğini öğrenince büyük bir yıkım yaşadı.

İpek’ten olanların hesabını soran Sezai, eski defterlerin açılmasıyla geçmişle acı bir şekilde yüzleşti. Gerçekleri Güzide’ye nasıl açıklayacağını düşündüğü sırada Numan abinin rahatsızlandığı haberini alan Sezai apar topar Avanos’a doğru yola çıktı.

Sezai’nin Güzide’den uzak durmayacağını anlayan İpek, yeni planları için Tarık’la görüştü.

Tolga ve Selin yeni hayatlarına koruyucu aile olarak adım attılar. Oltan bu durumdan pek hoşlanmasa da Tolga ve Selin’e düşüncelerinden bahsetmedi.

Oylum ise Kahraman’la birlikte girdiği yeni yolunda Behram’dan boşanarak aradaki engeli kaldırdı. Mualla ile birlikte boşanma işlemleri tamamlandıktan sonra Oylum ve Kahraman’ın nikah hazırlıkları başladı. Herkes ikilinin nikahında bir arada keyifli vakit geçirirken bir anda polislerin gelmesiyle büyük bir şok yaşandı.

Diğer yanda Yeşim ve Ümit ise en ünlü iş adamlarından birinin davetinde görev alarak işlerini daha da büyütürken yemek sırasında iş adamının hayatını kaybetmesi ortalığı bir anda karıştırdı.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!