Ana sayfa Dizi Fragmanları Aldatmak dizisi 37. yeni bölümde Oylum çocuğu için sağlığını riske atıyor!

Aldatmak dizisi 37. yeni bölümde Oylum çocuğu için sağlığını riske atıyor!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ilgiyle izlenen dizisi ‘Aldatmak’ Perşembe akşamı otuz yedinci bölümüyle ekrana geliyor.

Dizinin yeni bölümünde yine izleyicileri sert sahneler bekliyor. Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Berkay Ateş, Yusuf Çim gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Aldatmak dizisinin 37. bölümünde yaşancakların detayı şöyle:

Oylum’un sağlığı için verdiği sınav kaldığı yerden devam ediyor. Bebeğinin hastanede olmadığını öğrenen Oylum, çocuğu için kendi sağlığını riske atarak aramaya çıkıyor. Bilinmeyen kişilerce kaçırıldığı düşünülen bebek için Behram’ın ne yapacağı ise merak konusu.

Güzide’nin üst üste yaşadıkları hem çocupu hem de torununu kaybetme riski şimdi daha da derin bir kabuk sardı. Sezai’nin kızı İpek, gelecek bölümde neler yapacak?

Behram’ın ailesiyle Güzide arasında çıkan bebek krizi Oylum ve Behram ikilisini etkileyecek mi? Yeni bölümde merakla beklenenler ve cevapsız soruların yanıt bulacağı yeni tanıtımda olaylar karşısında Tolga’nın yeniden filizlenen aşkı karşılık bulacak mı?

‘Aldatmak’ sürprizlerle dolu yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de atv’de.