Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 57. bölüm analizi, Sezai ölecek mi?

Aldatmak dizisi 57. bölüm analizi, Sezai ölecek mi?

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam elli yedinci bölümüyle ekrana geldi.

57.Bölümde Neler Yaşandı? İşte tüm detaylar:  Güzide yüzleştiği gerçekten sonra Sezai’ye olan güvenini yitirdi. İpek’in bu derece ileri gittiğini gören Güzide, Sezai’yi hem iş hem özel hayatından çıkarma kararı aldı. Güzide’yi kızından korumak için çabalayan Sezai ise İpek’in sert tepkisi karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Oylum ve Kahraman mutlu bir şekilde evliliklerinin tadını çıkarırken diğer yanda Selin’in intihar girişimi herkesin yüreğini ağzına getirdi. Kontrolünü iyice kaybeden Selin’in bir süre hastanede kalmasına karar verildi.

Yeşim ve Ümit’in masumiyeti ölen iş adamının vefat etmeden önce tuttuğu özel dedektifle birlikte ortaya çıkınca herkes derin bir nefes aldı. Tarık yaptığı planla Yeşim’in bilgisayarına sızmayı başardı ve Yeşim’in Tarık’a karşı gücünü kaybetmesine sebep oldu.

Kızı ve Güzide arasında kalan Sezai, Nazan’la yaptığı konuşmadan sonra Güzide’yi ziyarete gitti. Ancak Sezai o sırada fenalaşıp yere yığıldı.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!