Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 62. bölüm analizi; Oylum, Tolga’nın hayatını kurtardı!

Aldatmak dizisi 62. bölüm analizi; Oylum, Tolga’nın hayatını kurtardı!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, önceki akşam altmış ikinci bölümüyle ekrana geldi.

Güzide, gördüğü fotoğrafların şokunu atlatamadan Tarık’ın ziyaretiyle soluğu Kadriye’nin evinde aldı. Kadriye, Sezai ile olan geçmişini Güzide’ye anlattı. Sezai, akşam eve geldiğinde Güzide’nin ayrılık konuşması karşısında büyük bir üzüntü yaşadı. Ayrılık haberini alan Tarık ve İpek zafer kazanmışcasına sevinç yaşadı.

Tolga’nın vurulduğunu duyan Oylum, hemen hastaneye koştu. Oltan ise, Serra’nın peşine düştü. Serra, Oltan’dan kaçmak için bir arkadaşının evinde saklandı. Tolga’nın yaşam mücadelesinde ihtiyacı olan umut ışığı Oylum’dan geldi.

Oylum, Tolga’nın hayatını kurtarmak için tek böbreğini vermeyi kabul etti. Oylum’un aldığı karar Kahraman’la olan ilişkisini de büyük bir çıkmaza sürükledi. Kahraman, Oylum’un davranışlarından sonra boşanma kararı aldı.

Ozan, Dündar’ın öz kardeşi olduğunu öğrendikten sonra onu merak etmeye başladı. Bu merakını gidermek içinde Dündar’ı görmeye gitti. Ancak, Dündar bu ziyaretten pek memnun olmadı.

Başına geleceklerden korkan Serra ise kendini güvence altına almak için hamile olduğunu açıklayan bir basın toplantısı düzenledi.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!