Ana sayfa Dizi Fragmanları Korkma Ben Yanındayım dizisi 3. yeni bölümde İnci’nin ne yapacağı merakla bekleniyor!

Korkma Ben Yanındayım dizisi 3. yeni bölümde İnci’nin ne yapacağı merakla bekleniyor!

tarafından ker_def

Korkma Ben Yanındayım dizisinin ilk iki bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin henüz reytingler noktasında istenilen noktada olmadığı ortada duruyor.

Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun başrolünde yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinin 23 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 3. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Now televizyon kanalında izleyicilerle buluşacak olan Korkma Ben Yanındayım dizisinde 3. bölümde yaşanacaklar ile ilgili detaylar şöyle:

Seher, yanıtlarının yalnızca İnci’de olduğu sorular ile kalakalmıştır. Bir yandan kimseye bir şey belli etmemek için günlük yaşamını sürdürmeye çalışırken diğer yandan kızının başına açtığı dertleri temizlemek için uğraşır.

Okulda hızla yayılan haber ile yönetimi iyice sıkılaştıran Turgut, oğlu Mert ile sınanır. Mert yaptıklarının sonucu olarak babasının hiç görmek istemeyeceği bir yüzü ile tanışır. Selo, ailesinden en ufak bir sırrı bile saklayamazken asıl sırrın kendisinden saklandığını farkına varabilecek midir?

Seher, İnci’nin sağlığı için endişelenince aldığı risk ile başlarına daha büyük bir bela açar ve bu yükü daha fazla tek başlarına taşıyamayacağını anlar.

İnci’den aldığı yanıtlarla sorumluluğu taşıması gerektiğini düşündüğü bir başkasının kapısını çalar.