Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinde gizem dolu bir karakter, hikayede büyük sürprize neden olabilir!

Aldatmak dizisinde gizem dolu bir karakter, hikayede büyük sürprize neden olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Aldatmak’ın başrolünde yer alan Vahide Perçin, hayranlarına yine etkileyici bir performans sunuyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Hünkar karakterinin ardından, Aldatmak dizisi ile yine atv ekranında izlemekte olduğumuz oyuncu, etkileyici sahneleri ile milyonları yine kendisine çekiyor.

Güzide Yenersoy karakterinin hikayedeki en yakın arkadaşı olarak da Nazan karakterini görmekteyiz. Meltem Baytok’un canlandırdığı karakter, geçmişi ile pek de bilinmeyen, kapalı kutu birisi. Hakim olan Nazan, birçok boşanma konusuna tanıklık ettiği için, evlilikten kaçmış birisi. Meltem Baytok, karakterin kendisine yalnız başına bir dünya yarattığını belirtti ve “Bir taraftan bunun keyfini de çıkartıyor” diye konuştu.

Aldatmak dizisinde gizem dolu bir karakter, hikayede büyük sürprize neden olabilir! 8

Güzide ile Nazan dostluğu da dizi hayranlarının büyük ilgisini çekiyor. Onların hayata birlikte tutunma ve zorlukları beraber aşma tavrı da birçok izleyici açısından olumlu bir tabloyu gözler önüne seriyor.

36 yıllık bu dostluk tablosunda birbirlerinin sırlarını ve özel durumlarını iyi bilen Nazan ile Güzide’den bahseden Meltem Baytok, şunları söyledi:

“36 yıl boyunca elbette bir şeyler yaşanmıştır. Dostluk ve birbirlerinin geçmişlerine sahipler, bütün inceliklerini ve sırlarını biliyorlar. Yeri ve zamanı geldiğinde göreceğiz.”

Aldatmak dizisinde gizem dolu bir karakter, hikayede büyük sürprize neden olabilir! 9

Nazan karakterlerinin gizemli yönlerinin bulunduğunu belirten Meltem Baytok, “Daha çok yeni dizimiz. Mutlaka ilerleyen bölümlerde çok farklı durumlarla karşılaşacağız” diyerek şaşırttı.

Meltem Baytok’un bu sözleri Güzide ile Nalan dostluğunun ilerleyen bölümlerde çok farklı bir noktaya gidebileceği öngörüsü de taşıyor.