Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel çok mutlu olduğuna göre, hayranları çok güzel bir projeye hazır olsun!

Hande Erçel çok mutlu olduğuna göre, hayranları çok güzel bir projeye hazır olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde yer aldıktan sonra bir türlü proje beğendirilemeyen Hande Erçel hayranları, heyecanla yeni işi konusunda gelecek haberleri bekliyor. Kerem Bürsin ile birlikte başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin dünya çapında başarı kazanması ile büyük popülerlik elde eden ünlü oyuncu, Disney Plus ile anlaşan isimler arasında bulunuyor.

Disney Plus’un projeleri bir bir ortaya çıkarken, Hande Erçel hayranları da yeniden ne zaman ve nasıl bir hikaye ile sete çıkacağının merakını taşıyor. Hande Erçel, bir görüşme sonrasında kameralar tarafından görüntülendi ve yeni proje konusundaki sorularla karşılaştı.

“Çok tatlı bir toplantımız vardı, beni çok heyecanlandıran bir proje dinledim” diye konuşan oyuncu, çok güzel bir projenin içine girdiğinin müjdesini vererek hayranlarının bu beklentisini yakında karşılayacağını ortaya koydu.

Hande Erçel çok mutlu olduğuna göre, hayranları çok güzel bir projeye hazır olsun! 7

Hande Erçel, “Çok güzel bir proje, vallaha heyecanlıyım. Henüz imzalar atılmadı, konuşma aşamasındayız. Şu anda detayları veremem” diye konuştu. Televizyon dizisi mi, dijital mi yoksa sinema mı olacağı konusunda bilgi vermeyen ünlü oyuncu, uzun süredir dinlenme fırsatı buldu.

Uzun yıllar arka arkaya setlerde çalıştığı için yorulan oyuncu, bu dinlenme sürecinin kendisine iyi geldiğini belirtiyor. Hande Erçel, “Özledim açıkçası, çok uzun zaman oldu. Hiç de tahmin etmemiştim, bu kadar olacağını. Daha çok ailemle vakit geçiriyorum, arkadaşlarımı görüyorum, keyifli oldu” diye konuştu.

Oyuncunun sözlerinden anlaşılan bir başka detay ise, Sen Çal Kapımı sonrasında bir yılı aşan bir süre boş kalacağını düşünmediğiydi. Erçel, uzun süredir setlerden uzak olduğu için de bu durumun rahatsızlığını yaşıyor. Oyuncunun mutluluğu, kendisine uygun yeni bir rol bulmuş olmasından kaynaklanıyor ve hayranları uzun süredir beklediği müjdeye yakında kavuşacak gibi gözüküyor.

Hande Erçel yakında yeni bir proje ile gündemde sık sık yer alacak. Hayatında kimsenin olmadığını ve Kerem Bürsin ile tekrar bir ilişkiye başlamadıklarını anlatan Hande Erçel, farklı sorularla karşılaşmış olsa da özel hayatıyla ilgili detay vermek istemiyor.