Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok!

Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de Perşembe akşamları yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremiyor! Pek çok izleyici, dizinin tanıtımının yeterli yapılmadığı konusunda hem fikir. Aynı zamanda dizinin farklı anlatım tarzı da bazı izleyiciler tarafından tam olarak benimsenemedi. Karakterler üzerinden ilerleyen hikayede genel konuda boşluklar olduğunu düşünenler de sosyal medyadan kimi eleştiriler getiriyor.

Ancak diziyi izleyip de hemen herkesin hemfikir olduğu bir konu var ki sosyal medyada zaten sıkça dillendiriliyor! Dizinin genç kuşak oyuncuları Mert Yazıcıoğlu ve Aslıhan Malbora, iki kardeş olarak çok sevildiler ve başarılı oyunculuklarıyla o kadar iyi performans sergiliyorlar ki günlük hayatta kardeşler arasındaki sevgi bağının yanı sıra tatlı atışmalar, didişmelerle giden ilişkileri, izleyenlere de çok gerçekçi gelmekte. Ece ve Kerem kardeşler olarak, iki oyuncuya övgüler diziliyor.

Dizinin henüz başlamamış ama giderek kendisini gösteren aşk tarafında ise Mert Yazıcıoğlu’nun oynadığı Kerem ile Hafsanur Sancaktutan’ın hayat verdiği Derin’in, yavaş yavaş gelmekte olan aşk kıvılcımları, izleyenlerin bu çifte olan ilgisini de arttırmakta. İki oyuncu, performanslarıyla çok beğenilirken, Sancaktutan da Derin karakterine çok yakıştırılıyor. Birbirlerine de uyumlu gösterilen Derin ve Kerem aşkı için izleyici sabırsızlıkla o günleri bekliyor!

Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok! 14

Bu arada dizinin bir başka oyuncusu Aytaç Şaşmaz da Baht Oyunu isimli romantik komediden sonra bambaşka bir imajla Darmaduman’da Evren karakteriyle izleyici karşısına çıkmakta. Şaşmaz, hem oyunculuğu hem de yeni imajı ile çok sevilirken, Derin ile arasındaki derin bağı, arkadaşlığı, onu sarıp sarmalamasıyla da ayrıca sevilen bir karakter olarak dikkatleri çekmekte. Ece ve Evren’in de ilerleyen bölümlerde aşk yaşaması ihtimali, izleyici için şimdiden heyecanla beklenen bir durum…

Bu arada dizinin iki deneyimli ve başarılı ismi Necip Memili ve Nur Fettahoğlu da Ece ve Kerem’in anne babası rolleriyle çok beğenilen bir profil çiziyorlar. Anlayışlı, sevgi dolu ebeveynler olarak daha ilk bölümden kabul gören Beliz ve Harun çifti de Beverly Hills uyarlaması Darmaduman dizisinin beğenilen karakterleri arasında.

Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok! 15

Dizinin iki usta oyuncusu Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun da Ece ve Kerem’in dede ve babaannesi rollerinde. Ayla ve Asaf olarak Darmaduman’da oynayan Çetinkaya ve Coşkun da diziye ayrı bir heyecan katıyorlar.

Darmaduman dizisi, bu hafta 2. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi, bir döneme damgasını vuran Beverly Hills 90210 isimli ABD dizisinin uyarlaması olarak yayınlanıyor. Türkiye’de Evimiz Hollywood’da ismiyle yayınlandığı dönemde çok sevilen bir yapımdı. Dünyanın pek çok ülkesinde de 90’lı yıllarda genç kuşağı etkileyen bir dizi oldu. Ancak Darmaduman dizisinden beklenen iddialı çıkış, 2. bölümle de yakalanamamış durumda! Fox TV’de ekrana gelen dizinin reytingleri beklentinin çok altında oranlarda geldi! İlk 10 tablosunda bile yer alamayan dizinin Total ve ABC1 gruplarında 14., AB grubunda ise 13. olması, adeta şok etkisi yaşattı!

Bu arada diziyle ilgili sosyal medyada yer alan bazı yorumları da aşağıda görebilirsiniz…

Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok! 16 Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok! 17 Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok! 18 Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok! 19 Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok! 20 Reyting şokunu bırak, oyunculuklara bak! Darmaduman dizisini izleyip de onları beğenmeyen yok! 21