Ana sayfa Sosyal Medya Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili yeni müjde Miray Daner’den geldi

Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili yeni müjde Miray Daner’den geldi

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı ‘Hilal’ karakteri ile büyük bir çıkışa imza attı. Bu rolden sonra da üst üste başrol teklifleri alan oyuncu, ekranlara en son  TRT1’de yayınlanan Kara Tahta isimli diziyle geldi.

Öte yandan geçtiğimiz yaz Netflix’de yayınlanan Kuş Uçuşu adlı diziyle de adından söz ettiren Miray Daner dizide canlandırdığı ‘Aslı’ karakterindeki performansıyla övgü dolu yorumlar aldı.

Bir televizyon kanalındaki kuşak çatışmasına odaklanan Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezon elde ettiği başarının ardından ikinci ve üçüncü sezonununda çekilmesine karar verilmişti.  Miray Daner ile birlikte Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk ile İrem Sak’ın da rol aldığı dizinin çekimleri başladı.

Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili yeni müjde Miray Daner'den geldi 7

Sosyal medya hesabında setten dizi kostümlerinin fotoğrafını yayınlayan oyuncu Miray Daner paylaşımına; “Başlıyor muyuz ne?” notunu düştü.

Kuş Uçuşu hayranlarının heyecanla beklediği, ilk sezonu büyük beğeni toplayan ve dünyanın bir çok ülkesinde yankı bulan dizide Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol başrolde yer alıyor. Dizinin ikinci sezonunda usta oyuncu Tilbe Saran’da rol alacak.

Tilbe Saran, dizilere 1980’li yıllarda başlamış ve bu zamana kadar da çeşitli projelerde başarılı performanslar ortaya koymuş bir isim. İntikam, Şeref Meselesi ile Cesur ve Güzel gibi etkili dizilerde de çeşitli rollerde izlediğimiz Tilbe Saran, televizyonda en son İstanbullu Gelin dizisindeki psikiyatr İdil karakteri ile büyük ilgi çekmişti.