Ana sayfa Sosyal Medya Aldatmak dizisinde Yeşim’in dönüşümü, Asena Girişken’in bile aklını başından aldı!

Aldatmak dizisinde Yeşim’in dönüşümü, Asena Girişken’in bile aklını başından aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Aldatmak dizisinin ilk sezonu bitmek üzere. Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi tecrübeli isimleri bir araya getiren dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde geliyor. Hikayenin de beğenilmesi ile birlikte atv’nin diziyi bir sezon daha yayında tutma ihtimali bulunuyor. Dizinin hikayesinde Yeşim karakterini canlandıran Asena Girişken, çok farklı bir karakter ile izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.

Yeşim, sıradan bir çocuk sahibi kadın olmanın ötesine geçerek, her şeyi yapabilecek bir kadına doğru dönüştü. Tabii ki bu dönüşüm oyuncunun da tarifi ile kötüye doğru bir adım atmaydı. Asena Girişken, en başından bu yana Yeşim karakterindeki dönüşümü biliyordu ve rolü canlandırmayı tercih etmesinde de bu durum etkili oldu.

Oyuncu, “Yeşim’in skalası beni çok heyecanlandırıyor, yapabilecekleri, onu oynamak çok keyifli ve heyecan verici” diye konuştu.

Deneme çekimleri yapıldığı ilk zamanlarda Yeşim’in kötü bir kadın karakterine doğru dönüşüm yaşayacağını bildiğini dile getiren Asena Girişken, bunun da kendisi adına çok çekici bir durum olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Dönüşümü beni çok heyecanlandırdı. Böyle dönecek olması heyecanlandırdı. Baktığınız zaman 5 yaşında bir kızı olan, 5 yıldır evli olan ve gayet sakin ilerleyen bir hayatı vardı. Buradan oraya geçişi oynayacağımı bilmek beni çok heyecanlandırdı. Ne zaman dönüşeceğim diye çok merak ettim” açıklamasını yaptı.

Naif bir anne olarak dizinin izleyicilerinin karşısına çıktıktan sonra karakterin bir anda kötü bir kadına doğru gidişi Aldatmak dizisinin en ilgi çeken yanlarından birisi oldu.

Yeşim rolünden çok memnun olduğunu ifade eden Asena Girişken, kavgacı ve entrikalarla etrafına zarar veren bir kadın karakteri ile oyunculuk mesleğinde farklı deneyimler yaşıyor.

Asena Girişken, karakter konusunda şunları söyledi: “Ben Yeşim’in çok derinlerine indiğim için, anlamaya çalıştığım için ben Yeşim’e üzülüyorum. Aslında baştaki kadın kaybolmadı bir yere, aynı kadın, sadece bununla nasıl başa çıkacağını bilmiyor. Doğru düşünemediği için de bu kadar telaşla hareket ediyor. Sonunda bunun yanlış olduğunu biliyor, farkında ama artık yaptı. Çok çabuk parlıyor Yeşim, düşünmeden hareket ediyor. Ama ben Yeşim’e üzülüyorum.”