Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting sorunları ile başı belada olan Tetikçinin Oğlu dizisinde büyük seçim zamanı geldi!

Reyting sorunları ile başı belada olan Tetikçinin Oğlu dizisinde büyük seçim zamanı geldi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Tetikçinin Oğlu dizisinde ilk 3 bölüm büyük beğeni topladı. Ancak reytingler noktasında ilk bölümden sonra izleyicilerdeki ilgi azalması da rahatsız edici bir boyutta bulunuyor.

Şevket Çoruh ile Timuçin Esen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide yine aksiyon dolu anlara şahitlik edeceksiniz. 3 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 4. yeni bölümde Korkmaz ile İskender arasında neler olacağı, Metin’in babası ile iletişiminin nasıl gelişeceği gibi konular öne çıkacak.

Yeni bölümde; hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalan İskender derinden sarsılır. Yunus ise yapacağı sürpriz hamleyle hem onun gözüne girer hem de Korkmaz ve Metin’i çok büyük bir tehlike altında bırakır.

Korkmaz ve Metin artık sadece İskender’in adamlarından değil herkesten kaçmak zorundadırlar.

Yakalanmamalarının tek yolu birbirlerine güvenmeyi öğrenmektir. İskender, Korkmaz’ın yokluğuyla sınanırken ölüme de ilk kez bu kadar yaklaşacaktır.

Korkmaz oğlunu Bodrum’dan çıkarmaya bu defa çok yakındır. Ancak Metin’in Sibel ve Korkmaz arasında zor bir seçim yapması gerekecektir. Sibel’in büyük sırrını ise Metin bilmemektedir.