Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisindeki büyük hüsranın yerini giderek daha dramatik bir olay alacak!

Aldatmak dizisindeki büyük hüsranın yerini giderek daha dramatik bir olay alacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları atv’nin yine güçlü ve iddialı bir yapımı ekranı sarsmaya devam ediyor! Bir Zamanlar Çukurova’nın boşluğunu daha ilk haftadan doldurmayı başaran dizi Aldatmak, güçlü oyunculuklar ve izleyenlerin merakını cezbeden hikayesi ile ilk bölümde verdiği sınavı büyük bir başarı ile geçti!

Vahide Perçin’i, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılışından sonra heyecanla bekleyenleri de ayrı bir sevinç aldı Aldatmak dizisi ile. Usta oyuncuyu, iki usta isim Ercan Kesal ve Mustafa Uğur ile karşılıklı oynarken izlemek de ayrı bir keyif veriyor dizide.

Hünkar gibi güçlü bir hanım ağanın yerini bu kez ekranda okumuş, tahsilli, güçlü bir başka kadın Güzide aldı! Vahide Perçin, Hünkar karakterinin ardından Hakim Güzide olarak ekrana yine büyük renk getirdi! Perçin’in eşini Mustafa Uğurlu oynarken, üniversiteden sevdalısı Sezai’yi de Ercan Kesal canlandırıyor.

Tam da 30. evlilik yıldönümlerinde büyük bir tesadüf ile eşinin 5 yıldır bir başka kadınla yaşadığını ve ondan bir de kızı olduğunu öğrenen Güzide’nin hikayesi başladı. İlerleyen bölümde neler olacağı merak konusu ama Aldatmak isimli hikayenin ismi gibi konusu sadece bir kadının bir erkeği aldatması üzerine kurulu değil!

Aynı zamanda iki çocuğu tarafından da fena halde yanıltılan, aldatılan bir kadın Güzide! Tıp Fakültesi’nden uzaklaştırıldığını bilmediği kızının dansçı olmak için New York’a gitme planları ve babasının bir arkadaşının büyük miktardaki parasını sanal kumarda kaybeden oğlu da Güzide’yi can evinden vuracak!

Yusuf Çim’in hayat verdiği Güzide’nin oğlu Ozan, başlangıçta okumuş, mühendis olmuş, eğitimli, düzgün bir ailenin çocuğu olarak görülse de aslında kolay yoldan zengin olup sıyrılmanın hayalini kuran bir adam olarak ailesini büyük bir ateşin içine atacak!

Hakim olan Güzide’nin, bu kez kendi ailesi, çocukları, eşi ile ilgili gerçekleri öğrendikten sonraki kararları merakla bekleniyor! Mesleği gereği pek çok olayda karar mercii bir kişi olarak aile hayatında nasıl bir tavır sergileyeceği heyecanla bekleniyor!

Aldatmak dizisindeki büyük hüsranın yerini giderek daha dramatik bir olay alacak! 7

Evin düzgün görünümlü oğlu Ozan’ın, anne ve babasının başına daha ne işler açacağını ise ilerleyen bölümlerde tanık olacağız! Eşinin kendisini aldattığını öğrenerek büyük bir hüsran yaşayan Güzide’yi asıl can evinden vuracak dramatik olaylar ise görünen o ki dizinin devamında görülecek!

Yenersoy ailesi içten içe dağılırken, Güzide’nin en büyük destekçisinin de okul arkadaşı ve kendisine yıllardır için için  bir sevda besleyen Ali Sezai olacağı da tahmin ediliyor.

Yusuf Çim’in daha önce rol aldığı dizilerin aksine, bambaşka bir karaktere hayat verdiği Aldatmak dizisindeki performansı da izleyiciyi hem şaşırttı hem de beğenilmesini sağladı. Zengin olmak için emanet edilen parayı bir gecede kaybeden Ozan’ın başına neler geleceği de ayrıca merak konusu…